02 June 2013

MULTE SINT DE FACUT...DACA VREM SA LE FACEM...(7/25/11)

Ce-i de facut? Ce-i de facut?... Lumea in care traim se transforma din rau in mai rau pe zi ce trece… ce-i de facut? Familiile se destrama … bisericile se impart… se despart… se farimiteaza. Ce-i de facut?

Am citit undeva ca daca esti atacat de urs si nu esti singur, sa dai miinile cu oamenii cu care esti ca sa pari o singura faptura, cit se poate de mare. Ursul nu distinge diferenta… si din instinct isi cintareste adversarul dupa cit este de voluminos… si daca crede ca adversarul e mai mare ca el, atunci o ia la fuga. Ne mai miram ca dusmanul nostru comun ne vrea impartiti?

Am mai citit ca o mie de dusmani dinafara nu pot sa dauneze cit unul …inauntru. Acuma ca e vorba de o familie, de o biserica, de o natiune…fraza de mai sus face mult sens.

Si inca un lucru…foarte important. Credinciosii isi gasesc raspunsuri la toate problemele pe paginile Scripturii. Daca nu le avem, este pentru ca nu le-am cautat. Apoi avem o armura pe care trebuie sa o imbracam. Si o sabie cu doua taisuri – Cuvintul. Si mai avem ceva- daca practicam- rugaciunea. Numai ca trebuie facuta in conditiile pe care tot Biblia ni le spune. Ce-i de facut? Multe sint de facut! Depinde de noi daca le facem…

No comments: