26 June 2013

VA ROG RUGATI-VA PENTRU ANA...

     Ana este nepotica mea; una din fetitele fratelui meu. Dintre toti copiii si nepotii ea seamana cel mai mult cu Buna mea draga. De citeva saptamini incoace Ana nu s-a simtit prea bine, era lipsita de energie si mai nou i-au iesit pe picioruse niste pete mari si urite si fierbinti. Doctorii au diagnosticat-o gresit - au zis ei ca are Scarlet Fever  ( Scarlatina).
     Au dus-o parintii ei la un specialist in Sacramento si acolo au  descoperit ca de fapt Ana are Valley Fever. In California spunea spcialistul astazi - sint 24 de cazuri stiute . Valley Fever este o infectie a plaminilor . Aceleasi pete pe care le are pe picioruse, Ana le are si pe plamini. Are probleme cu respiratia. Se pare ca boala asta apare ( este un fungus)  in partile de desert si unde este cald si mult praf.
     Chestiile astea se localizeaza in anumite parti ale corpului si exista posibilitatea ca Ana sa faca meningita. Exista si alte riscuri. Medicamentele pe care le ia au si ele efectele lor. De aceea la ora asta tirzie vin sa va rog sa va rugati pentru Ana.
     Azi dimineata cind fratele meu su sotia au plecat la spital cu Ana, mama mea i-a gasit pe ceilalti trei copii care se dusesera sa inchida poarta, ingenunchiati in mijlocul aleii si rugindu-se pentru sora lor. Mi-au dat lacrimile cind mi-a spus mami cum i-a gasit pe toti trei ingenunchiati. Va rog sa-i ajutati in rugaciunea lor ca surioara lor sa se faca bine. Domnul asculta rugaciunile noastre...Biblia ne indeamna sa ne rugam unii pentru altii. De data asta este rindul Anei. Va multumesc pentru srijinul dumneavoastra.7 comments:

Marta said...

Doamne bun ,asculta rugaciunea noastra ..... Alaturi de voi.

Manuella said...

Rodi, ma rog fierbinte pentru Ana.

Love and hugs to you,
Manuella

Manuella said...

Rodi,

Ma voi ruga pentru Ana, familia ei si pentru tine.

Love and hugs,
Manuella

Monna Albu (Novacescu) said...

Sunt alaturi de Ana si de incercarea prin care treceti.Am sa pun azi un bilet si la noi la Biserica Elim ca sa ne putem ruga intreaga biserica.
Domnul face rana si tot El o vindeca!

Monna Albu (Novacescu) said...

Intreaga biserica s-a rugat in mod special pentru ANA. Stiu ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce si mai stiu ca fiecare incercare este cu ingaduinta SA.
Dumnezeu sa lucreze in continuare si fie ca prin aceasta incercare Numele Sau sa fie inaltat si proslavit!

Speranta said...

Alaturi de voi in rugaciune pentru Ana.
"Este oare ceva prea greu pentru Domnul?"
El poate sa vindece ...

A.Dama said...

Domnul sa asculte rugaciunile copiilor Sai, sa Se-atinga cu Mana de Mila si Indurare de cei bolnavi care Il cauta cu toata inima!