23 June 2013

Sa traim in prezent...

Biblia ne spune ca "ajunge zilei necazul ei"...si ne mai spune sa ne bucuram in necazuri si sa dam slava Domnului pentru toate. Citesc de ceva vreme Jurnalul lui Julia Faragau, care la nasterea celui de al doilea copil a aflat ca are cancer. Este acum in chimioterapie si tot la citeva zile scrie cite un articol. Sint sigura ca toti care am trecut un pic prin viata o sa intelegem cel putin partial sezonul de viata despre care Jukie impartaseste cu noi.

Boala si noua perspectiva a vietii o face pe Julie sa fie atit de deschisa si de sincera si totodata atit de inteleapta in amanuntele deosebit de importante pe care le impartaseste cu noi. Si de fapt ea se uita la viata, probabil fortata putin de imprejurari asa cum ar trebui de fapt sa ne uitam la viata noi toti in fiecare zi. Sa traim momentul, sa investim in clipa prezenta, sa dam Domnului inima si sa ne punem speranta in El.

In articolul de astazi inca un adevar simplu dar valoros strabate intreg articolul. Fetita ei se imbolnaveste si automat uita de ea si de boala ei sa se ocupe de fetita ei. Asta ii face de fapt bine...Si noi la fel ne-am simti adesea mult mai bine daca ne-am uita la aproapele nostru care sufera si am uita un pic de noi. Ne-am improspata si ne-am intari - ca si asa Domnul este Cel care ne poarta de grija si fara El n-am fi nimic.

Dar va las sa cititi articolul Juliei care spune mult mai bine si mai frumos despre acest subiect...Sa ne rugam pentru Julie dupa ce citim articolul ei. Rugaciunea are putere...sa o folosim.
Aici linkul...
http://www.caringbridge.org/visit/juliefaragau/journal

No comments: