02 July 2011

PINA-N VEAC TINE INDURAREA LUI!!!

Saptamina trecuta a fost  saptamina grea. Deb s-a simtit din ce in ce mai rau si depresia s-a asezat ca un nor deasupra noastra. Am strigat dupa ajutor...si cei care au stiut si au simtit cu noi - au facut acelasi lucru. Dumnezeu a ascultat rugaciunile...si azi am vazut cerul senin.
Am facut o sarbatoare din asta ...fiecare moment placut conteaza, mai ales cind este un dar trimis de sus. Multumim Lui Dumnezeu si multumim celor ce s-au rugat pentru noi.

Cind Deb si Laura erau mici, oridecite ori mergeau la doctor sau aveau de luat vreun vaccin, incheiam socotelile la "Toys or Us"...si cumparam ceva jucarii. Acuma ne pregatim pentru operatia de saptamina viitoare; si cum nu mai este virsta jucariilor, ne-am fixat pe pijamale.  Abia apuc sa treaca si valul asta.
Domnul este bun si pina-n veac tine indurarea Lui!!!




































18 comments:

shakuka said...

Dumnezeu sa o ajute!

viorica abbu said...

din nou -din nefericire - alaturi de tine si familia ta..!
viorica

Rodica Botan said...

Multumesc shakuka. Am contat intotdeauna pe ajutorul Lui...

Rodica Botan said...

multumesc viorica...e mare lucru sa nu fi singur in momente din astea...

Luminita Sali said...

Ce frumoasa e Deb! Ne alaturam voua prin rugaciunile noastre zilnice!

Va imbratisez din indepartata Medgidie...

Rodica Botan said...

Multumesc Luminita...avem nevoie de rugaciune...

Cristina said...

Dumnezeu sa va dea putere si izbinda! Am sunat simbata, dar probabil erai plecata. Love ya and we will keep all of you in our prayers!!

Rodica Botan said...

Cristina mea ...am fost plecata. Pijamalele de mers la spital au fost transformater intr-o iesire placuta. Deb s-a simtit mai bine ca in restul saptaminii cind am crezut ca o iau pe pereti in sus ...Da Domnul nu ne da mai mult decit putem duce si a stiut ca eram si cu nervii la pamint. Multumesc...multumesc de telefon. O sa fiu acasa de joi incolo pina lunea viitoare. Mai vorbim noi. Nu uita de joi...

b.d. said...

Multa sanatate lui Deb!
Stiu,din experienta, nimic nu este mai important in viata decat asta...

Rodica Botan said...

b.d. Anul trecut in ultimele 6 luni a avut 4 operatii. Si in ultima operatie am avut atita speranta sa rezolve problemele ce le avea- numai sa inceapa din nou sa aiba dureri din ce in ce mai mari. Fetita mea curajoasa si rabdatoare se duce la lucru indoita in doua...si se straduieste din rasputeri sa nu fie o greutate pe umerii nimanui. Apoi atit ea cit si Danny pe care il admir si il respect atit de mult pentru felul in care se comporta cu fata mea, au crescut - s-au maturizat atit de mult trecind prin aceste greutati. Interesant cum bunastarea face din oameni de multe ori niste idioti nesimtiti si cum durerea si greutatile le ajusteaza caracterul si devin niste creaturi minunate care stiu sa iubeasca si sa respecte si infrumusezeaza rasa umana...
Multumesc mult pentru gindurile tale frumoase. Apreciez din toata inima...

Liliana said...

Ma alatur si eu azi prietenilor dv.doamna Rodica,cu o rugaciune la Dumnezeu ptr.reusita operatiei fetitei dv.si insanatosire grabnica!Nimic nu poate egala bucuria de a-ti vedea copilul sanatos!
Va imbratisez!

Marta said...

Isaia 41;9-10
tu,pe care te-am luat dela marginilepamintului,si pe care te-am chemat dintr-o tara indepartata ,caruia ti-am zis:Tu esti robul meu,te aleg si nu te leapad!
nu te teme caci Eu sint cu tine ;nu te uita cu ingrijorare ,caci Eu sint Dumnezeul tau ;Eu te intaresc ,tot Eu iti vin in ajutor.Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare. Am cerut Domnului un cuvint pentru voi si acesta l-am primit. Amin !

Rodica Botan said...

Liliana...mii de multumiri. Dumnezeu sa asculte aceste rugaciuni si sa le onoreze.

Rodica Botan said...

Tusa Marta, am chemat-o la telefon pe Deb si i-am citit versetele. Mii de multumiri...

Oana said...

Rodica, te superi dacă doar... tac împreună cu tine?
Am invatat intre timp ce-nseamna sa te rogi...tăcând.

Rodica Botan said...

Oana...e mai mult decit as putea sa sper. Multumesc din inima...

Rodica Botan said...

Oana...e mai mult decit as putea sa sper. Multumesc din inima...

cella said...

La voi e luni dimineata si ma alatur celor ce se roaga pentru Deb si pentru tine.