10 April 2011

CICA ROMANII AU SCRIS BIBLIA...ATIT!!!

http://www.peteava.ro/id-654705-prahova-tv-cine-a-scris-biblia

4 comments:

elena marin-alexe said...

Bieţii oameni! Nu am cuvinte.

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Bietii oameni, dar vai de noi ca stim Adevarul si il tinem ascuns in sedintele noastre de cult si nu iesim din barca nostra sa facem cunoscut acestor oameni dupa mine nevinovati!
Plecam im Africa sa invatam sa facem minuni invatam samanipulam oamenii cu excrocherii pe bani grei ,ca organizatia securista masonioca si iezuita STRAJERII , sau chiar misionari cu bune intentii,si in Asia si in America de Sud si ce e mai nou si in tarile musulmane ,dar lasam neevnghelizata Africa noastra Prahoveana,sau Olteana,sau Banateana sau...
Bietii Romani in ce intuneric zac si credinciosii cu cravata la gat si imbracati in haine frumose dupa ce scapa din robia muncii ,se infunda in biserici pe viata ca in niste pesteri sigilate !
Ar fi multe de spus dar ma opresc aici.
Domnul sa aiba mila mai intai de noi sa nu tinem lumina sub obroc si in loc sa luam avioanele, sa luam trenul ,masina ,caruta,bicicleta si sa ne ducem in Africa nostra ,fara publicitate si sponzorizare si ganduri de mandrie si innavutire si sa IUBIM pe acesti oameni -fratii nostri Romani !Atunci si numai atunci vor sti cine a scris BIBLIA caci vor cunoste pe TATAL,Fiul si Duhul Sfant!....SI I-MI VE-TI FI MARTORI .....
Virginia Brasov

Rodica Botan said...

Elena...am ris si eu, ca iti vine sa rizi dar cum zici tu...Bietii de ei...

Rodica Botan said...

Virginia...nu puteam sa spun mai bine...asta este ca o palma pe fata oricarui crede in Dumnezeu si stie porunca..."Mergeti in toata lumea". Cica sintem tari crestine...vai de crestinismul nostru daca oamenii din jur n-au idee de nimic. Iona cel putin a fost sincer si a zis ca nu vreea sa mearga la Niniveni- dar noi "propovaduim pe Christos cel rastignit"...asa zice in bisericile noastre dar nu stiu cui propovaduim?!