25 April 2011

FIRST ROMANIAN BAPTIST CHURCH N.Y. PASTOR LEVI MARIAN - PAGINI DE JURNAL ( 2 )

Pentruca am o problema cu articolul asta si nu pot sa scriu linga poze informatia care o doresc, am sa scriu aici si am sa descriu pozele una cite una.
Prima poza este Biserica unde merg prietenii mei. Acolo a mers si unchiul meu Avram Botan si Flavius , cu multi , multi ani in urma...probabil prin 1975...si acolo au cintat in orchestra. Apoi a venit tusi Jenny Botan si curind dupa aceea s-au mutat in California.
Sint doua biserici baptiste Romane in N.York. Aceasta este cea mai veche. Am ascultat aici citeva predici minunate ale fratelui Pastor Levi Marian, si imi pare rau ca n-am luat si notite - dar imi amintesc destul de bine unele dintre gindurile ce le-a impartasit cu noi - si am sa le scriu jos in zilele care urmeaza. Am stat cu ochii si cu urechile atente la predica si am si uitat sa ii fac o poza. Asta spune cred mult despre felul cum reuseste fratele Levi sa prezinte de bine Cuvintul- incit de la primele clipe ale predicii si pina la sfirsitul predicii ramii captiv ideii pe care o dezvolta. Asa m-am trezit prea tirziu ca nu i-am facut dinsului nici o poza speciala desi il veti vedea de la distanta dupa amvon. La fel nici sotiei dinsului sora Minodora. Cred ca trebuie sa ma mai duc odata la NY sa repar gresala...
Ok...in poza a doua sintem noi trei (Deb, Danny si eu)...cu familia Cristea Constantin si Aurelia (Rely).
A treia poza este sora Mariana Mateias al carei glas m-a fermecat...cu o cintare care pentru mine a fost noua- de Paste.
A patra poza este sora Mary Margeanu, pe care o cunosc de la San Leandro.
A cincea poza sint tinerii din N.York laudindu-l pe Domnul.
A sasea este corul - duminica dimineata, condus de foarte talentatul frateDaniel Decean.
A saptea poza este fratele Costel Cristea tinind Scoala Duminicala...(mi-a placut cum a provocat tinerii, sa participe unul cite unul...excelenta ideea).
A opta poza sint sora Solomica Buzangia ( o sora poeta ), sora Mimi Burciu si sora Mary Margeanu.
A noua poza este fratele Marian Voicu si Elisabeth impreuna cu Rely si cu mine.
A zecea poza este Fratele si sora Niculescu cu nepoatele dinsilor.
A unsprezecea poza- familia Margeanu...











Tinerii...






















1 comment:

Cristina said...

I-am aratat pozele lui Damaris si a recunoscut familia Niculescu, ea a stat la ei cind tinerii le-au facut o vizita. Faine poze, thank you!