16 April 2011

PENTRU CANCER...CHIMIOTERAPIE SAU...LEMONADA?

Lamiia...I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate tipurile de cancer. Se considera, de asemeni, ca este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala crescuta si este antidepresiv, combate stress-ul si bolile nervoase.

6 comments:

viorica abbu said...

Usturoi,lamai foi de X sau foi de Y,cand vine napasta cancerului peste tine nu mai ajuta nimic.
trebuie incet-incet sa-ti iei la revedere.
Dupa istoria familiei se pare ca si pe mine ma asteapta asta,asa ca am hotarat:
fara tratamente chimice,fara prelungirea agoniei,iar in final ajutorul doctorilor printr-o injectie ca nu fiu o planta care sufera.

Rodica Botan said...

Dar daca exista eternitate, si fugind de o suferinta temporara, te asteapta o suferinta eterna? La urma urmei, in afara Domnului Isus, nimeni nu s-a intors sa ne spuna. Chiar si daca nu crezi ...e prea mult in joc ca sa glumesti cu eternitatea abbu.
Si nu iti spun asta dintr-un spirit de contradictie. Eu cred in Dumnezeu, in eternitate si in...dragostea pentru aproapele. Si atit de mult as dori sa stiu ca ti-ai pus sufletul la adapost. Ca daca n-ar mai exista nimic dincolo, ceea ce spui tu face sens- este logic. Dar daca mai este? Din ce te apropii mai mult de Dumnezeu dintr-aia El se lasa descoperit...Merita osteneala abbu. Merita prietena draga...

DoarATAT said...

Am preluat adresa acestui articol; l-am menţionat într-un articol la mine, Vă Mulţumesc !
~
Doamnei "viorica abbu":
Doamnă DRAGĂ ! Soţia mea a murit, dar "îi ştiu" trăirile prin care a trecut. Dumnezeu DECIDE, însă, Boala (ORICE Boală !!) poate fi un AVERTISMENT pentru "Ceasul care s-a apropiat" (căci EL ŞTIE !), sau, tot Boala, este necesară [NOUĂ ŞI Bolnavului] ("Nouă" ... ca familie, prieteni, cunoscuţi, anturaj, chiar şi ... bloggerilor !) ~ NECESARĂ pentru a REVENI la Dumnezeu, sau, pentru A ÎNTĂRI "legăturile" cu Dumnezeu !
Vă doresc sincer: însănătoşire grabnică, cu ajutorul lui Dumnezeu ! Şi ...
aşa-i (cum spune şi doamna Rodica) ! Este BINE să fim pregătiţi pentru ETERNITATE, întărindu-ne CREDINŢA în Dumnezeu, ori pentru UITARE, celor care ÎL refuză pe Dumnezeu !
~
Cornelius, :)

corina said...

D-na Viorica, la noi in biserica avem un suflet care este suferind de aceasta boala nemiloasa.Din prima clipa de cand a aflat, a luat hotararea sa lupte cu boala dar nu singur ci cu ajutorul lui Dumnezeu. Toata increderea si-a pus-o in El.A refuzat orice ajutor din partea medicilor.Adica a refuzat ca doreste sa fie tratat, printr-o foaie pe care a semnat-o.In schimb are un tratament special si anume:Fuge in fiecare zi 3-4 ore iar "pastila"este impartasirea cu Sfintele Taine pe care le ia foarte des.
Are o incredere extraordinara in puterea lui Dumnezeu.
Cred ca sunt putini oameni care se pot lasa in mana Domnului atat de usor....
Eu una cred ca m-as pierde...
De multe ori bat din gura insa atunci cand esti pus la incercare doar atunci putem sa ne masuram cata credinta avem...
Oricum eu va incurajez sa nu deznadajduiti si ce este cu neputinta la om sa nu uitati ca la Dumnezeu orice este cu putinta.
Dumnezeu sa va ajute!

b.d. said...

Stati, oameni buni !:)
Viorica nu a spus ca, D-ne fereste, este bolnava !
Doar ca din punct de vedere genetic, s-ar putea, in viitor.

Insa,daca plante sau fructe ar putea vindeca aceasta cumplita boala, nu credeti ca n-ar mai fi atatea victime ?
Eu una, nu cred in asemenea minuni...

O verisoara a noastra s-a imbolnavit de cancer la san, in urma cu cativa ani.
Si tot asa, a refuzat tratamentul clasic, rezumandu-se la masaje cu Aloe Vera...
Dupa un an, (timp pretios pierdut), a mers la control unde s-a constatat ca de la dimensiunea unui nasture, tumora s-a extins in tot sanul.
Doar atunci a acceptat operatie si tratament, care i-au salvat viata...

viorica abbu said...

adevarat cum spune b.d
deocamdata sunt bine...dar mi-am asistat parintii in agonie,si nu numai.
nu exista deocamdata vindecare -poate la forme usoare de cancer la san care insa recidiveaza mai devreme sau mai tarziu.
eu nu am taria sa sufar,ma sperie durerea asa ca vreau o injectie si gata....!!
simplu.
sa ufar chinurile iadului cu speranta care nimeni nu mi-o poate confirma ca mai urmeaza ceva ????
nicigand .
domnule cornelius,nu stiu daca mai apari pe aici dupa ce ti-ai terminat predica,dar nu da domnule 25 la fundul altuia....