09 June 2013

GINDUL DE AZI...

"Nu regreta niciodata. Daca iasa bine, e minunat. Daca iasa rau, este o experienta.

"Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience."
– Victoria Holt
…………………….
Ai regrete? Cine nu are? Esti ingrijorat? Cine nu-i? Citatul de mai sus insa mi-a dat de gindit. Regretele sint ca si ingrijorarile - doar ca reflecta o stare de neliniste viazavi de trecut pe cind ingrijorarile reflecta nelinistea noastra pentru viitor. Amindoua consuma energie, timp, nervi si uneori ne afecteaza sanatatea. Cita risipa …Si totusi continuam in acest efort inutil si fara rezultate pozitive.

Daca ascultam insa de glasul Domnului…la El este iertarea de pacate- tot trecutul ne este nu acoperit sau ascuns pentru o vreme - ci sters in totalitate, aruncat in marea uitarii…iar viitorul este in mina Lui. Si ca sa nu ne speriem, ne-a spus ca in lume vom avea necazuri dar …sa nu disperam - El este intotdeauna cu noi - nu ne paraseste niciodata, uneori paseste alaturi- cind sintem mai puternici, alteori ne tine de mina, cind dam semne ca ne este frica…iar alteori ne poarta pe brate sau pe umeri- cind sintem prea obositi sau prea slabi sa mergem pe propriile picioare.

Si…nimic deosebit in gindurile mele de astazi - doar ca simt nevoia sa-mi amintesc mereu ca nu sint singura…si ca insusi Dumnezeu vegheaza atotputernic si atotstiutor deasupra intregii lumi. Atita timp cit El este la cirma lumii…pot rasufla usurata.

Biblia mea imi spune astazi…Iov 22:21…"Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace; te vei bucura astfel iaras de fericire."…si undeva mai departe la versetul 29…"Dumnezeu ajuta pe cel cu ochii plecati."

Eu sa-mi fac partea mea…ca El nu este nici uituc nici nepasator sa-si faca partea Lui...

4 comments:

Anonymous said...

Dpmnului

Nici Domnul nu merită să-l menționăm corect?

O, 30 de ani în America! Se mai uită limba română...

Marta said...

Te simt ingrijorata ,.Te rog citeste Isaia 41 cu 10 si nu te mai framinta caci esti iubita si de El si de noi.Linistea va veni Pace si sanatate

Rodica Botan said...

Unii dintre noi lucreaza ca sa manince- si au timp mai putin . Avem noroc cu cei ca tine care au suficient timp sa mearga pe tot locul sa gaseasca greseli. Uneori nici nu sint greseli, dar isi baga nasul numai peste tot si se cearta cu oamenii. Astazi a trebuit sa iti ceri scuze public pentru mojicia care ai facut-o...si in loc sa te inveti minte si sa nu mai faci pe politaiul de servici...tot tu spui ca omul ar fi trebuit sa te contacteze pe tine ca sa-ti spuna sa stergi prostiile care le-ai scris. Dar mai ogoieste-te odata ca ti-a trecut vremea ...si ti-ar sta sa fi mai matur si mai cu mintile in cap.

Am gresit litera...Bun...mai devreme sau mai tirziu o gaseam. N-am facut-o intentionat si Domnul stie!!! Sau te-a pus El responsabil cu intreaga populatie care vorbeste limba romana...

STAI AFARA DIN BLOGUL MEUUUUUUUUUU!!! Ca mi s-a facut lehamite de comportamentul tau.

Rodica Botan said...

Tusa Marta...ca totdeauna grijulie...L-am citit textyul , l-am cintat si l-am trimis si la Deb...ca sa-i faca si ei bine...Multumesc!