05 July 2014

SECRETUL VIETII!!!


SECRETUL VIETII

Cind Bunul Dumnezeu a creat lumea, Si-a chemat arhanghelii la El, sa-L ajute sa decida unde sa puna secretul vietii. “Ingroapa-l in pamint”, a zis unul dintre ingeri. "Pune-l undeva pe fundul marii", a zis un altul", “ascunde-l in munti”, a mai sugerat un al treilea…

Bunul Dumnezeu a raspuns: ”Daca as face ce ziceti voi, numai citiva vor gasi secretul vietii. Secretul vietii trebuie sa fie accesibil pentru toata lumea." Un alt inger spuse atunci: ”Stiu… stiu raspunsul! Pune-L in inima fiecarui om. Nimeni n-o sa stie sa se uite acolo". "Da", zise Domnul, "in inima fiecarui om, acolo am sa-l pun". Si asa s-a intimplat ca secretul vietii este in inima noastra, a fiecaruia.
………………….
Biblia spune ca El, Dumnezeu, a pus in noi si gindul vesniciei… si daca stati linistiti si va ascultati inimile… ceva o sa va spuna ca aveti inca un sector din viata neimplinit… nesatisfacut… Exista in fiecare din noi dorinta de “ceva” ce lumea, si oamenii, si lucrurile, si emotiile, si nimic pe lumea asta nu-l pot satisface.

Ce mult as da sa aflu ca v-am trezit curiozitatea sa cautati secretul vietii ingropat adinc in inima voastra, de Cel ce ne-a creat!… Si trag nadejde sa il gasiti. 

4 comments:

Anonymous said...

La multi ani Rodica!

Foarte frumos articolul acesta cu secretul vietii! Mare adevar si ce bine de cei ce il gasesc!

Foarte frumoase fotografiile de craciun, adica in familie, prieteni. Oameni bucurosi, frumosi si credinciosi :)

Imi pare asa de bine ca stiti sa va bucurati de ceea ce a facut Dumnezeu pentru noi, si ne-a dat.

Sa fiti binecuvantati!

Rodica Botan said...

Multumesc Florin...si pentru vizita si pentru complimente si pentru incurajare...ne straduim si noi. Dumnezeu onoreaza si cele mai slabe incercari, iar noi sintem doar pe acolo...

Anonymous said...

Va doresc la toti un an plin de binecuvintarii sfinte!
Bucurie si-naltare pentru fiecare!

Rodica Botan said...

Multumesc Viorica, si tie si familiei tale la fel. La multi ani, tuturor!!!