21 July 2014

Eclesiastul 2:24-26 - DIN INTELEPCIUNEA LUI SOLOMON...






"Nu este alta fericire pentru om decit sa manince si sa bea, si sa-si inveseleasca sufletul cu ce este bun din agoniseala lui! Dar am vazut ca si aceasta vine din mina lui Dumnezeu. Caci in adevar, poate sa manince si sa se bucure fara El? Caci El da omului placut Lui intelepciune, stiinta si bucurie; dar celui pacatos ii da grija sa stringa si s-adune, ca sa dea celui placut lui Dumnezeu! Si aceasta este o desertaciune si goana dupa vint. "

2 comments:

cherie said...

Mie imi place ecleziastul...
Imi place mai mult decat psalmii...
Asa este, omul aduna si tot ceface in viata este pentru bunastarea sa si a familiei pentruca aceasta bunastare sa-i aduca liniste si placere... dar sunt atati dobitoci care au mai mult decat altii si se simt nedreptratiti si nemultumiti caci sunt intrecuti de alti altii... si in loc sa se bucure si sa multumeasca lui Dumnezeu cu ce au se plang si arata cu degetul catre necazurile pe care tot ei si le fac....
Imi place mult partea asta din biblie, imi place sa o citesc...

Rodica Botan said...

Exact asa cum zici. Daca ne-am indrepta ochii catre ceavem am avea motive sa-I multumim Lui Dumnezeu in fiecare zi. Omul care nu se multumeste cu putin nu se multumeste nici cu mult.