03 October 2014

Pentru ca...

"Pentru ca atit de mult a iubit Dumnezeu lumea"...
     Ma uit in jur si ma crucesc... ce sa iubesti? Cind ma mai lamentez de starea in care a ajuns lumea in care traim, sora mea care este toba de istorie imi taie macaroana, explicindu-mi ca lumea a fost intotdeauna asa... si imi insira razboaie, si crime, si situatii de mi se ridica parul maciuca. Ca doar nu a plouat cu smoala si pucioasa in Sodoma si Gomora degeaba. Si totusi... "Atit de mult a iubit Dumnezeu lumea, incit a trimis pe Singurul Sau Fiu " sa moara pentru lume... Mai intelege ceva daca poti!...
     Oare Domnul Isus a murit si pentru ISIS? Si pentru presedintele Coreei de Nord care arunca crestinii la ciini si face tot felul de nebunii? Si... si pentru ei. Pentru ca sint parte din lume... lumea pe care a iubit-o pina la sacrificiu.
     Atunci pot si eu, oricit de rea as fi ...sa sper la dragostea Lui mintuitoare. Atunci trebuie si eu, oricit as fi de indignata, sa-i iubesc pe cei din jur, de care nu-mi place defel... si sa le fac tot binele din lume. Nu primesc privilegiile dragostei Lui fara responsabilitati. Si responsabilitatea mea este sa duc mai departe ce am primit. Am primit dragoste si va datorez dragostea Lui, voua tuturor acelora care cititi.
     Este vinery, si Dumnezeu, in dragostea Lui, va propune odihna. Atit pentru trup, cit si pentru suflet. Asta va doresc si eu... o odihna placuta... pentru ca El va iubeste si va daruieste odihna Lui!

1 comment:

Marta said...

Am experimentat :Numai singura iubirea ,e un dar pentru iubire daca ai sti ce stari de fericire aduce,trist e ca uit adesea .....