10 October 2014

Doar zic si eu...

   
Oare cum ar fi o lume in care adevarul sa existe ca ceva normal... ceva ce nu mai trebuie explicat sau justificat. Cum ar fi oare daca toti oamenii care deschid gura sa vorbeasca ar spune adevarul? Sau cum ar fi daca nu ar trebui sa prezinti dovezi de nevinovatie niciodata cind spui adevarul?
     Mi se intimpla citeodata sa fiu nevoita sa justific cite ceva ...si mi se pare cel mai nejustificat lucru de pe lume... Sa trebuiasca sa justifici adevarul?! Ce prostie!... Mai degraba minciunile trebuie aranjate si justificate, ca sa fie prezentate drept adevar. Nu-i asa? Sau numai eu am o asemenea experienta? 
     Ma apuca toate furiile cind spun ceva real si sint intimpinata cu priviri sau vorbe indoielnice... Oare chiar asa rar este adevarul in ziua de astazi, ca trebuie justificat, si adusi martori, si facut ancheta ca sa ajungi la el?
     Si apoi, cum poti trai sau munci cu oameni cu care nu ai un echilibru de incredere? Experienta mea ma invata ca oamenii care nu au incredere in tine (atita timp cit nu le-ai dat motive sa nu te creada) sint ei insisi oameni in care nu trebuie sa ai incredere ...
...........................
     Doar zic si eu asa... ca unele lucruri ma pun pe ginduri... sau ma scot din sarite...

No comments: