09 October 2014

URGENT!!!

ADINEAURI AM DESCHIS E-MAILUL DE LA O PRIETENA DIN ROMANIA.
 ERA O CERERE URGENTA DE RUGACIUNE...
CITITI, VA ROG!...
..........................................




Cititi, rugati-va, trimiteti mai departe!
Domnul sa va binecuvinteze !

 In aceasta dupa-masa, directorul misiunii Del Huff a primit un e-mail de la niste colegi de misiune, cu o cerere de rugaciune urgenta. Postez mai jos traducerea. 

"O prietena tocmai a primit un mesaj de la fratele ei, care cerea o ploaie de rugaciuni peste el si familia lui pe care tocmai si-a vazut-o injumatatita. El este misionar, si ISIS tocmai a ocupat orasul unde au ei misiunea. El spune ca ISIS merge din casa in casa la toti crestinii si le cere copiilor din familii ca sa renunte la Cristos. El spune ca inca nici un copil nu a renuntat. Si din aceasta cauza toti au fost ucisi. Dar nu si parintii. 
UN s-a retras din zona si toti misionarii sunt pe cont propriu. Sunt dispusi sa lupte pentru familiile lor, chiar daca asta inseamna sa mearga la moarte. Este cuprins de o teama si este foarte greu si sa inceapa o lucrare de intarire spirituala printre familiile care si-au vazut copiii martirizati. Totusi, spune el, stie ca Dumnezeu l-a chemat pentru un motiv anume sa fie voce si maini in acel loc si in acest timp. Cu toate astea, ne implora sa-l pomenim in rugaciunile noastre, pentru curaj, ca sa poata sa isi duca la bun sfarsit misiunea in asemenea circumstante. Si asemenea copiilor, daca va fi chemat ca martir sa poata sa o faca. 
Mi-a cerut sa le cer tuturor sa se roage pentru ei. Acesti parinti au reusit sa isi creasca copiii in credinta atat de puternica, incat copiii au ales martirajul. Va rog sa ii inconjurati in pierderea lor cu rugaciunile voastre in speranta si perseverenta."
 
A reusit sa vorbeasca foarte scurt la telefon cu fratele ei. Nu i-a spus, dar ea crede ca a fost ultima conversatie. Rugati-va si pentru ea! Ea spunea ca el ii cerea sa il ajute si sa ii spuna ce sa faca. Ea i-a spus sa le spuna familiilor de acolo ca ne rugam pentru ei si ca nu sunt singuri sau uitati - orice s-ar intampla. 

Aici este e-mailul primit. Va rugam, pastrati-i in rugaciune! Multumesc.

Asta a intrat dimineata... Acum cateva minute am primit urmatorul mesaj pe telefon de la unul din liderii misiunii Crisis Relief International (CRI). Apoi am vorbit putin la telefon si i-am asigurat ca vom trimite mai departe aceasta cerere urgenta de rugaciune la toti cunoscutii nostri. 

"Am pierdut orasul A... a cazut in fata ISIS, si ei decapiteaza sistematic copiii. Acesta este orasul in care duceam in secret hrana. ISIS a impins frontul B.... (fortele Kurde) si sunt la 10 minute de sediul CRI, unde echipa de misiune lucreaza. Inca cateva mii au fugit spre orasul C... noaptea trecuta. (Numele oraselor nu sunt pomenite din motive de securitate.) 
Natiunile Unite (UN) si-au evacuat stafful. Echipa noastra sta pe loc... si vom ramane in continuare. e nevoie de acoperire in rugaciune." 
Va rog sa va rugati cu sinceritate pentru izbanda oamenilor din nordul Iraqului de la avantul teribil al ISIS si scopurile lor extremiste islamice pentru convertirea lor sau moartea crestinilor din aceasta regiune. Va rog sa nu ignorati acest e-mail. Nu il trimiteti mai departe decat dupa ce v-ati rugat pentru ei. 

Apoi trimiteti-l la cat mai multi oameni posibil. Trimiteti-l la prieteni si frati crestini pe care ii cunoasteti. Trimiteti-l la grupul vostru de rugaciune. Trimiteti-l si la pastori, ca sa il citeasca in biserica duminica dimineata. Faceti un moment special de rugaciune pentru acest lucru. 
Este nevoie de noi in spartura pentru fratii nostri crestini.

Pentru cei mai sceptici, vreau sa mentionez ca nu este un e-mail ca cele multe care circula pe internet. Sursa este de prima mana, si aceste lucruri se intampla in timp ce cititi acest mesaj. Nu il trimiteti mai departe fara referintele necesare pentru a nu deveni un mesaj de "fishing", si aveti grija la campul BCC! 

2 comments:

cella said...

Ma gandeam la ce scria in mesaj: nici un copil nu a renuntat la Christos!

Anonymous said...

Nu m-am putut gandi , pana am citit acest articol, ca situatia crestinilor in tarile Islamului este atat de tragica . Chiar daca ma gandesc la o explicatie biblica a acestor evenimente, stiind cine sunt arabii, fratii lui Israel ,deci si ai nostri, nascuti insa din femeia roaba, din pricina " greselii " lui Abraham care si-a aplecat si el urechea la glasul nevestei sale, precum strabunul parinte Adam , tin sa raman la gandul ca traim si noi evenimente pe care Dumnezeu le tine in evidenta si a si pregatit rasplata celor care le traiesc " Si am vazut sufletele celor ce li se taiase capul din pricina Cuvantului lui Dumnezeu si a marturiei lui Isus Hristos..ei au inviat si au imparatit cu Hristos o mie de ani "( Apoc.20.4 ) Este adevarat ca noi nu stim cum sa ne rugam, insa Duhul mijloceste pentru noi, cu suspine NEGRAITE . El, care este in noi, ne face sa simtim cum inima sangereaza la vestea necazului venit peste fratii nostri, si sa -i sprijinim cu gandurile noastre de pace , care sa le dea un viitor si o nadejde ( Ieremia 29.11)