02 January 2013

VINE SFIRSITUL LUMII...


     Ok…asta nu-i din calculul lui Campwell de acu’ doi ani sau prezicerile din calendarul Maya din decembrie trecut…ci din Biblie. Si nu are data exacta…dar…daca va place sa faceti puzzle sau cuvinte incrucisate sau ecuatii…poate ca v-ar place sa cititi putin din prooroci si din Apocalipsa si mai de ici mai de colo din Evanghelii si sa vedeti cit sintem de aproape de ziua aceea- de sfirsitul lumii. Pina si faptul ca una doua te trezesti cu alta prezicere eronata este de fapt o informatie care sa ne spuna ca… da…timpul este aproape si ca venirea Lui este chiar la usa…ca asa trebuie sa se intimple chiar inainte de venirea Lui.
     Daca nu mi-am facut provizii si nici nu m-am urcat pe munte sau m-am ascuns in pestera in ziua cind s-a anuntat pe Freeway si la TV si la radio si in ziare ca este sfirsitul lumii, si am ris si m-am distrat citi fraieri exista pe lumea asta, nu pot sa ramin tot la fel de indiferenta la ceea ce citesc in Scripturi. Si vreau sa am o atitudine potrivita…de fapt…vreau ca venirea Lui sa ma gaseasca…asteptindu-L- si asta inseamna ca sint pregatita si nerabdatoare. Asta este pozitia cea mai potrivita. Si am un exemplu exceptional pentru a ilustra acest gind. Ca exemplu de credinciosie nu cred ca este ceva mai usor si mai descriptiv decit credinciosia unui ciine. Eu o am pe Bella si stiu ca desi nu am inclinatie sa-mi placa sa mingai un animal, ea saraca daca ar putea s-ar baga in sufletul meu si se tot impinge pe mine ca sa fie cit mai aproape, sa ma atinga. Cind ma duc acasa dupa service, o gasesc la usa de sticla de la birou …sta si se uita sa ma vada cind vin- sa nu piarda o clipa…cu labutele pe geamul de la usa…si de cum deschid usa intra ca o sageata si se invirte roata dupa mine…schelalaind de bucurie…
     Bella ma faca sa inteleg ca ma iubeste si ma asteapta cu credinciosie in fiecare zi sa vin acasa. Asa ar trebui sa fim noi in asteptarea Mirelui. Plini de energie, plini de nerabdare…innebuniti la gindul fericit ca acu’ acu se va deschide albastrul senin al cerului si o intreaga oaste cereasca va anunta venirea Lui. Si precum Bella face cercuri in jurul picioarelor mele cind ajung acasa asa ar trebui sa fiu eu de bucuroasa asteptindsu-L pe Domnul meu…fericita ca scap de toate neajunsurile acestei vieti si acestui loc …bucuroasa sa las in urma orice durere si orice neplacere si orice lucru mare sau mic care mi-a intunecat zilele vreodata…dar mai ales fericita sa ma gasesc in prezenta Lui.
     Pina la urma pina si pregatirile ar trebui sa aiba amprenta acestei bucurii…sa fim fericiti in asteptarea acestui eveniment. Din nefericire insa cind acest subiect apare pe buzele oamenilor , un nor de smoala neagra il insoteste…si sintem redusi la cenusa…de groaza . Venirea Lui va fi intr-adevar o tragedie…va fi un moment groaznic- dar nu pentru cei care s-au declarant public copii ai Lui, ci pentru cei care L-au respins de fiecare data cind au auzit chemarea…
     Sfirsitul lumii este eminent…nu stim cind, dar ziua se apropie. Inca mai poti face schimbari, inca mai poti alege o alta traiectorie pentru eternitate…

2 comments:

Marta said...

Subsctriu bucuriei de a fi cu Domnul inca de pe acest pamint,caci imparatia Lui este in inimile noastre .Ferice de noi daca o simtim si cu cit va fi mai mare fericirea cind va veni Mirele Isus. Vom fi cu El in slava. Mare bucurie . El va sterge ori ce lacrima din ochi nostri .. Apocalips 21 verset 4

AICISIACUMACOLOCURAND said...

APOCALIPSA 22:
11. Cine este nedrept sa fie nedrept si mai departe; cine este intinat sa se intineze si mai departe; cine este fara prihana sa traiasca si mai departe fara prihana. Si cine este sfant sa se sfinteasca si mai departe!

12. "Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui.

13. Eu sunt Alfa si Omega, Cel Dintai si Cel de pe Urma, Inceputul si Sfarsitul."

14. Ferice de cei ce isi spala hainele, ca sa aiba drept la pomul vietii si sa intre pe porti in cetate!

15. Afara sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna!

16. "Eu, Isus, am trimis pe ingerul Meu sa va adevereasca aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Radacina si Samanta lui David, Luceafarul stralucitor de dimineata."

17. Si Duhul si Mireasa zic: "Vino!", si cine aude sa zica: "Vino!", si celui ce ii este sete sa vina; cine vrea sa ia apa vietii fara plata!