05 January 2013

INAINTE SA MOR AS VREA SA...



     Interesant experiment. Si totusi oamenii astia nu au nici o speranta in ceva dincolo de inevitabila moarte. Femeia aceasta doar le-a amintit ca exista o perioada inaintea mortii si le-a sugerat ideea ca ar putea sa aleaga ce sa faca cu timpul in care sint inca vii...  
     Bineinteles ca si eu as fi curioasa sa stiu cum ati raspunde voi, cititorii mei la aceasta intrebare. Dar...oricum ati raspunde la aceasta intrebare, si oricit de interesante ar fi raspunsurile, aceste raspunsuri nu vor rezolva nimic decit sa va atraga atentia asupra unei situatii reale si ireversibile. Moartea!
     Da...puteti avea sperante sa va impliniti inca un vis sau o activitate cit sinteti inca aici. Dar dupa? Doamna aceasta simpatica nu are ce sa va ofere...nici o sugestie.
     .........................
     Dar...Domnul Isus, Fiul Dumnezeului Celui viu a venit in aceasta lume in care pina si implinirea unei dorinte simple poate fi probabila sau imposibila, ca sa aduca mai mult decit implinirea temporara a unei dorinte, ci ca sa aduca o solutie la insasi problema mortii, si sa ne dea o eternitate in care "sa vrem sa"...
     Pentru cine nu ma crede, exista o carte plina de informatii pertinente acestui subiect. Biblia. Cautati-o si veti gasi raspunsuri la intrebari la care nici nu v-ati gindit. Cine are nevoie de o Biblie si nu o poate procura, va rog sa lasati un comment si am sa incerc sa va fac rost de una.

No comments: