26 January 2013

PLOAIE BINECUVINTATA...

Poza - Priscila Matei
"Sa picure cerurile de sus si sa ploaie norii neprihanirea! Sa se deschida pamintul, sa dea din el mintuirea, si sa iasa totodata din el izbavirea! Eu, Domnul fac aceste lucruri."
Isaia 45:8

Rain down from above, you heavens, and pour down righteousness, you skies. Let the earth open. Let salvation and righteousness sprout. Let them spring up. I, the LORD, have created them. Isaiah 45:8

Like ·  · Promote

23 comments:

Alin Cristea said...

SURSA imaginii? Link?

Rodica Botan said...

Priscila Matei este o fetita de care m-am ocupat eu la biserica pe cind era doar un ghemotoc de fata...este poza ei ...si aci iti bagi nasul in prieteniile mele ? Nu ti-e un pic rusine? Obraznicule!!!

Alin Cristea said...

Obraznica Rodica Botan, nu mi-am bagat nasul in nici o prietenie!

Am pus ACEEASI intrebare pe care am mai pus-o de atitea ori aici, dar si pe blogurile altora: SURSA imaginii? Link?

ATIT! Esti paranoica, vezi dublu, triplu...

Si mai ales doar ce vrei, nu realitatea!

Mai baga un pum de pastile...

Rodica Botan said...

Alin...ai scris "pum" ...Daca ai avea suflet n-ai spune ceea ce spui. Dar n-ai bun simt baiatule...Cit de jos te poti cobori?! Ai facut sapaturi arheologice majore...

Alin Cristea said...

Nu am suflet, nu am bun simt, sint josnic, sint nemernic, sint misogin, sint comunist...

Sint si... arheolog?

Mai femeie, ti-am spus ca esti paranoica!...

Rodica Botan said...

Si...si ce daca mi-ai spus? Cine esti tu sa dau importanta la ce spui? Tu n-ai alta treaba decit sa vi pe aici sa-mi spui? Cauta-ti un servici , cauta-ti de lucru- esti in lipsa de activitate ca altfel nu ti-ai irosi timpul si energia pe-aici...
Tu nu pricepi ca esti doar ca biziitul unui tintar si ca ma distrez cu pretentiile tale? As fi avut mult mai mult respect daca te purtai altfel - fara atitudinea asta de baron...Esti un nima-n drum...parerea ta este absolut zero pentru mine. Iti las mesajele doar pentruca ma amuz...

Alin Cristea said...

Amuza-te, fata, daca asta ti-e placerea...

Dar nu mai turna minciuna dupa minciuna...

Stii bine ca nu sint "nima-n drum"...

Nu e de ajuns o gura spurcata ca sa se schimbe realitatea dupa mintea incetosata a cuiva...

Casca ochii la realitate si apoi amuza-te daca mai poti...

Deocamdata esti tu insati un amuzament in sine...

Am destula treaba, azi am pus 20 de postari, ieri 30, alataieri 30, esti pe linga subiect deci, numai gura e de tine.

Vizitez acest blog asa cum vizitez si alte bloguri si scriu EXACT aceleasi cuvinte pe care le scriu pe alte bloguri in situatii similare: SURSA? Link?

Astea nu sint regulile mele, cum am zis-o deja de atitea ori aici (si dincolo). Astea sint reguli de minim bun simt in spatiul public - acorda credit celor care au avut IDEI si / sau au muncit pentru ceva pe care tu il folosesti cu nerusinare.

Nu pareri discutam aici, nici nu am ce discuta cu tine, la cite minciuni ai scris despre mine.

Aici, ca si pe blogurile altor bloggeri evanghelici, e problema... furtului!

Rodica Botan said...

Rodica Botan said...
Aline...asta imi pica bine...sa ma amuz...Ma bucur ca ne-ai spus cu ce te ocupi ca sint sigura ca sint si altii curiosi sa afle...Poate unii chiar te invidiaza...Auzi mai...? 30 de postari...Cum faci? Esti obosit? Iti da dureri de cap? De unde iti iei inspiratia? iti vine asa...cum iti vine si vocabularul? Spontan? Se "nasc" greu postarile tale? Transpiri? Pe frunte? In palma? Sintem curiosi cum procedezi...Stai pe scaun cind scrii? In picioare? Porti ochelarii de soare? Manusi? Poate ne mai dai ceva detalii...

Alin Cristea said...

Nu conteaza CITE postari pun.

Conteaza, AICI, ca Rodic Botan vorbeste PROSTII!

Nu conteaza daca ma invidiaza unii (e clar ca ma invidiaza, din diverse motive).

Conteaza, AICI, daca iti asumi prostiile pe care le faci in spatiul public si daca le INDREPTI!

Daca mi te adresezi cu "baiatule" si cu "obraznicule", cind nu era nici un caz de obraznicie, ci de paranoia a ta, atunci ASTA e problema.

Nu conteaza daca eu stau jos cind scriu sau daca transpir.

Ci, AICI, chestiunea care conteaza e: Rodica Botan poate / vrea sa respecte regulile de bun simt sau trebuie sa o obligam?

Rodica Botan said...

ha-ha-ha...sa ma obligi?

Si zici ca eu sint paranoica?
AICI conteaza ce vreau eu sa conteze. AICI tu te zbirlesti la mine degeaba. AICI Rodica Botan NU VREA sa asculte sau sa urmeze nici una din pretioasele tale indicatii...AICI e aici...Tot atita...arunca-te pe jos si fa spume la gura...

Alin Cristea said...

Nu, AICI nu e teritoriul tau! Esti in spatiul public si daca nu vrei sa respecti regulile de circulatie in spatiul public vei fi sanctionata.

Esti pe linga subiect, ca de atitea ori.

Nu am de ce sa fac spume la gura, ca ma intereseaza prea putin ce reactii ai.

Nu sint interesat sa se faca AICI ce vreau eu. Am mai zis, o mai zic: nu e vorba de ce vreau eu, nici de persoana mea.

Eu nu m-am zbirlit. Asta e impresia pe care o ai, ca cineva (Alin Cristea) are ceva cu tine. Daca atita pricepi...

Am cu ORICINE (din blogosfera evanghelica) care procedeaza incorect.

Pentru ca imi pot permite. Am un punct de vedere articulat despre blogosfera evanghelica, cu date, argumente, exemple etc.

Nu sint doar un Nea Ion care sa vorbeasca ca si e om...

Asadar, de pe pozitia pe care o am pot sa intervin in diverse moduri, in diferite cazuri, ceea ce am facut, inclusiv azi. Nu doar aici am intervenit, ci si in alte parti. Iar zilele trecute am facut-o si pe Facebook.

Conteaza prea putin daca mi se accepta comentariile. Acceptarea comentariile e de fapt o sansa pentru "infractor" sa se scuze (daca nu cumva se acuza si mai tare), sa comenteze, ba chiar sa fie obraznic - cica sa se amuze.

Distractia asta insa s-ar putea sa coste prea scumpa.

Timpul, resursele - financiare, ideatice, fizice - nu ne sint date ca sa ne... amuzam. Ca sa ne comportam precum in clasa a 10-a de liceu.

Indiferent ca traim sau ca murim, pentru Domnul sa fie.

Tot la fel si pe Internet!

Asa ca nu-mi consum resursele prin a-ti da raspunsuri la intrebari rautacioase sau a-ti da indicatii pretioase.

Ti-am spus ceea ce TREBUIE sa faci.

Mi-am facut datoria.

De aici incolo te amuzi pe barba ta, nu pe a mea!



Rodica Botan said...

HA...uite ca sint dispusa sa platesc pentru distractia asta...de fapt mi-am platit in viata cam toate datoriile. Sanctioneaza daca poti...Nea Ioane!
NU recunosc pozitia din care imi tot dai dispozitii...si ma intreb uneori daca esti in toate elementele...ca la urma urmei n-as vrea sa chiar port o discutie cu cineva care este ...deplasat.Intelegi ce vreau sa spun...? Nu-mi face placere nici sa te jignesc, ca om esti si tu...asa ca cel mai bine ar fi sa-ti vezi de treburile tale- 30 de postari? Mai scrie una...sa fie 31...si scap eu de ...distractie!!!

Alin Cristea said...

Intre timp am mai pus 4 postari, dar astea sint deja in urmatoarea zi - duminica.

Eu nu iti dau dispozitii. Delirezi!

Si ti-am spus ca nu port o discutie cu tine.

De obicei ma pozitionez in apropierea unor persoane / idei inteligente, sa am ce sa invat, si, mai ales, care imi ofera destule pastile de entuziasm.

Discutia mea cu Vasile Tomoiaga de pe Facebook, AIA e discutie.

Marioara, nici cu datoriile se pare ca nu ai invatat lectia in viata: sint datorii pe care nu le poti plati. Traiesti in lumea lui Dumnezeu, care se invirte dupa legile Lui.

Nu esti stapina pe ceea ce ti se intimpla, dar, daca ai lua putin seama (si nu ai tot sta pe ginduri), ai intelege ca de tine depinde insa felul in care intimpini ceea ce ti se intimpla.

De o buna bucata de timp (ani?) dai dovada ca habar n-ai ce sa faci cind cineva precum Alin Cristea iti comenteaza pe blog...

Parca ai fi in curtea scolii, in clasa a 10-a, bombanind la adresa baietilor, ca, mare scofala!, s-au uitat spre patratica in care stai pauza de pauza... pe ginduri.

Rodica Botan said...

Eu delirez si tu...NU PORTI O DISCUTIE CU MINE. ???

Noroc ca ai mentionat ca sintem in lumea Lui Dumnezeu...ca mi-ai dat cu ceva inainte impresia ca te crezi TU stapin pe lumea asta. Foarte bine...lasa-l pe Dumnezeu sa se ocupe de noi pamintenii- to ocupa-te de ...ma rog...taie marunt...sa nu se inece cateii cu firele de iarba prea lungi...

Cristina said...

Rodica mama, nu stii ca nu esti mintuita daca nu pui sursa imaginii si daca nu scri cu î si cu ş??

Auzi draga, cica "isi permite" :) Da' de unde si-a luat el permisiunea asta??

Zice el: "Indiferent ca traim sau ca murim, pentru Domnul sa fie." Nesimtirea lui e tot pentru Domnul??

Rodica Botan said...

Cristina...asta e in stare sa inventeze o noua religie...
Cine stie despre ce domn vorbeste...?!
Pai iti dai seama? El a "discutat cu Vasile Tomoiaga pe facebook...ma gindesc sa si iau pozitie de drept in timpul cint ei converseaza...AIA discutie...

Alin Cristea said...

Rodica Botn, daca nu stii despre ce domn vorbesc, e ignoranta ta! Si aroganta ta! Probabil orice persoana care discuta cu mine, obiectul antipatiei tale, ar trebui sa zaca in neant...

Ti-am dat un exemplu de ce inseamna discutie. Baga la cap, daca vrei. Daca nu vrei, o sa iei in continuare pumni in ringul public.

Ti-a cerut cineva sa stai in pozitie de drepti in timpul vreunei discutii? Delirezi! Iarasi! Nu esti in stare sa porti o discutie pentru ca nu ai minima disciplina de a ramine la subiect. Nu stii sa-ti disciplinezi resentimentele si gura intr-o conversatie publica.

Rodica Botan said...

Uite ca te las sa "discuti" singur...
Omul da din plinatatea inimii si vad ca tu ai o plinatate si ceva...vomita Aline...poate te mai usurezi un pic...

Alin Cristea said...

Comentatoarea Cristina introduce un subiect care nu imi apartine (nu e de mirare, ca si ea sufera de aceeasi indiciplina in timpul unei conversatii despre un anumit subiect).

Aluziile sale cu privire la obligativitatea diacriticelor nu au de a face cu mine, intrucit eu am cerut CONSECVENTA in modul in care pocaitii isi prezinta articolele in spatiul public pe Internet: ori cu diacritice, ori fara.

Alin Cristea said...

O, dupa cum bine se stie, eu nu "discut" singur... :)

O droaie de ochi si urechi stau claie gramada pe ce scriu eu in public... (stiind asta, incerc din rasputeri sa fiu responsabil pentru ceea ce las scris in spatiul public).

Vomit? AICI? Si ma lasi sa vomit?

Lamiie ce esti!...

Rodica Botan said...

Mai aline...cum sa nu se uite o droaie de ochi? Cind folosesti cuvinte murdare in exprimarea "ideilor" tale...si se uita lumea ca la bal mascat sa vada ce "minunatii" mai scoate un pocait (???) din gura...Pai chiar ii musai sa te exprimi asa urit ? Nu-i dstrul ca te legi de toata lumea si iti faci loc cu fundu-nainte peste tot? Te pravalesti asa...in viata si treaba oamenilor dindu-ti cu parerea ca si cind te-ar fi intrebat cineva? Unde te trezesti? Pe mosia lui Tata Mare?

Alin Cristea said...

Minti, femeie!

1. Alin Cristea e citit pentru lucrurile INTERESANTE pe care le prezinta.

Cit despre "cuvintele murdare" la care te referi, am mai explicat in alte ocazii ca nu exista asa ceva. Nu exista cuvinte murdare, ci IDEI murdare.

Esti pina de resentimente si de rautate, nu e nevoie sa folosesti... cuvinte!

Nici nu stii sa le folosesti! Nu le folosesti ca sa vorbesti, sa comunici IDEI, ci ca sa palavragesti.

2. Nu ma pravalesc in viata nimanui, in sensul in care TIPI aici de zor!

Ca sa vezi, e de ajuns Internetul ca sa ma pravalesc in viata cuiva!...

Wow, ce bun sint atunci!

Tineti-va bine, oameni, vine Alin Cristea sa se pravalesca in viata voastra!

CUM? Pai cica e de ajuns Internetul ca sa pravaleasca in viata voastra...

Prapastioase vorbe mai spui, Marioara, dar ce prapastioase IDEI mai ai!...

3. Nu ma leg de TOATA lumea.

Probabil lumea ta e asa ingusta ca e de ajuns sa ma pravalesc pe Internet asupra ta si sa ai impresia ca TOATA lumea are de suferit din pricina mea...

De fapt, da, nu ai de suferit... Doar te amuzi...





Rodica Botan said...

No bine!!! Deja m-am saturat de batut "mingea" in spatiul asta pe care l-ai mizgalit asa...Nu mai scrie ca nu-ti mai las comentariile...Sa te mustre Domnul ca numa' El mai stie cum sa te ia de urechi...