05 January 2013

ESTI...CEEA CE FACI...

   O zi obisnuita... trafic si aglomeratie. O masina tocmai ajunse la stop cind dintr-o data culoarea luminii se schimba in galben. Omul constiincios apasa pe frina si masina s-a oprit cuminte la linia de trecere de pietoni tocmai cind acestia au inceput sa treaca strada. In urma lui, o doamna stresata intr-un automobil elegant , facea spume la gura. Scoase mina pe geam, lovi cu putere capota masinii, cu cealalata apasa pe claxon in timp ce gura ii macina la cuvinte alese  exprimindu-si nemultumirea ca trebuie sa astepte inca citeva minute pentruca soferul masinii din fata ei a apasat pe frina si nu pe acceleratie cind a vazut lumina galbena.
    In timp ce inca isi descarca furia, o bataie usoara in geam ii atrase atentia...si un ofiter de politie ii ceru sa se dea jos din automobil si...o duse la politie.
     Dupa citeva ore de stat in celula, ofiterul veni si ii deschise usa celulei si ...incepu sa-si ceara scuze pentru arestul facut.
- Doamna , regret ca v-am arestat...am facut o gresala. Eram in masina din spatele dumneavoastra cind ati claxonat si ati facut semne obscene soferului din fata dumneavoastra in timp ce l-ati injurat in toate felurile. Dar in acelasi timp am facut si alte observatii printre care ...am citit si ce scria pe actibildurile de pe masina ..." Urmeaza-ma la Scoala Duminicala " si "Ce ar face Isus in locul meu", plus semnul crestin al pestelui ...si ...n-am avut nici un dubiu ca masina pe care o conduceti a fost furata...



2 comments:

Cristina said...

Trist, nu? De cite ori, fara sa ne dam seama depunem marturie rusinoasa Numelui?

Marta said...

Valabil vechiul proverb rominesc : Ori vorbeste cum ti-e portul ,ori te poarta cum ti-e vorba. Intelept rominul ,dar si mai intelept politaiul american. Trebuie sa ne gestionam bine imprejurarile vietii daca vrem sa fim vrednici de El
As vrea Isuse scump sa fiu ca tine .....