23 January 2013

DACA N-ATI STIUT...


Vreti sa stiti cum se fac copiii? Fotograful Canadian Patrice Laroche n-o sa aiba nici o problema explicind copiilor lui despre pasari si abine. In perioada cind sotia lui Sandra Denis a fost insarcinata fotograful a creat un colaj de fotografii cu titlul..."Cum se fac copiii"













7 comments:

Alin Cristea said...

SURSA / LINKUL imaginilor?

Creditul trebuie acordat fotografului / regizorului / publicatiei.

ACOLO trebuie sa mearga mai intii click-urile si apoi la bloggerii (lenesi).

corina said...

:)))))

Rodica Botan said...

ALIN...Fotograful Canadian...citeste bre...ca si dumneata ai facut carte...ce alte mai vrei? Asta este fotograful...fotografiile si familia lui. Pacat ca nu te-a intrebat pe tine daca le dai voie sa se fotografieze...No ...acolo cred ca-i baiu...

Alin Cristea said...

Stiu prea bine ce am scris (dupa cum stiu prea bine cita carte am facut, nu despre asta e vorba), ceea ce scriu si altora pe blog, ca sinteti hoti si nu acordati creditul cui il merita prin mentionarea SURSEI si LINKUL?

Rodicuta draguta, stii sa citesti? LINK! Casca ochii mai bine, urechile, inregistreaza cuvintul la casetofon PE LITERE, numai Domnul te mai poate convinge de ce magarii faci!

Rodica Botan said...

Alinus draga...daca vrei link...cauta-l ca eu am pus numele omului care a facut pozele sa stie toata lumea ca nu-s pozele mele, nu-i copilul sau nevasta mea...Vrei mai mult? Foarte bine!!! Cauta si vei gasi!!! Si pentru restul este valabil acelasi lucru. Nu ma intereseaza regulile tale si n-ai nici o autoritate pe-aci! Asa ca...va rog faceti pasi!!!

Alin Cristea said...

Mai, femeie, tare grea mai esti de cap!

Linkul TOCMAI de aceea se pune, ca sa nu fie cautat, ca sa ii arati omului miniml respect pentru ceea ce ti-a daruit prin activitatea sa, artistica sau mai putin artistica.

Si e minimul respect pentru cititori, sa nu le creezi impresia ce mare brinza ai facut ca ai pus niste poze care NU sint ale tale pe blogul tau rasuflat!

Nu e vorba de regulile mele, nici de persoana mea. ORICINE care are minima decenta ti le-ar putea indica.

Esti cu mintea in cu totul alta parte decit unde ar trebui.

Nu e sanatos sa tot fii pe ginduri...

A reflecta nu este un scop, ci un mijloc.

Rodica Botan said...

mai barbatule..."usor" mai esti de cap. Ti-am spus ca nu ma intereseaza ce spui...? Sau intra si iasa din capul tau si nu sta nimic acolo?

Ce cauti mataluta pe blogul asta rasuflat? Si tie nu-ti sta bine sa vorbesti despre decenta...

PLEASE...incearca alt subiect...si linkul nu-l caut numa' asa ca vrei tu...ca altfel m-am gindit sa-l caut cind am timp. Dar prezenta ta ma indispune...asa ca...da-i 'nainte...