26 January 2013

CERERI CU...MULTUMIRI!

Am pus aici poza unei case. In ea locuieste o mama si fata ei. Ele tin casa asta atit de frumos aranjata. Recent au inteles ca ceva era lipsa la viata lor si au inceput sa caute dupa Datatorul Vietii. Nimic nu-i nici bun si nici frumos daca El lipseste. Va rog sa va rugati impreuna cu mine pentru ele...pentru problemele lor, pentru sufletele lor, ca Dumnezeu sa le fie calauza atit pentru cele spirituale cit si pentru cele materiale. El poate deschide usi si poate sa ne lumineze pasii...Multumesc!

3 comments:

Marta said...

Domnul sa faca sa straluceasca fata LUI peste casa aceasta si pacea Lui sa fie deplina acolo. Alaturi.

Monna Albu (Novacescu) said...

Ma rog pentru ele si stiu ca Dumnezeu va continua ceea ce a inceput acolo si in inimile lor.Stiu ca cineva....in urma cu multi ani le-a purtat pe brate de rugaciune...este vremea ca rugaciunile sa capete raspuns.
Domnul este extrordinar de bun si va asculta atat rugaciunile noastre, dar si ale lor, pentru ca inainte de toate EL cerceteaza inimile noastre.

Rodica Botan said...

Multumesc Tusa Marta, Multumesc Mona. Cuvinte puternice...dintr-o credinta puternica. Mona, nu stiu de ce cind dau click pentru blogul tau imi arata ca are un virus. Esti constienta de treaba asta? Poate ca multi nu pot vizita blogul tau din cauza asta...poate poti face ceva in privinta asta. Thanks