07 March 2011

SUBIECTUL S-A INCHEIAT!

Continui sa primesc commenturi anonime de la oameni care nu stiu nimic despre mine si viata mea ci doar isi dau cu presupusul. Desi am acceptat pina acuma toate gogomaniile care mi-au fost aruncate- meritate sau nu - asta nu inseamna ca nu exista o limita la toata mizeria care curge pe-aci. Asa ca … destul.
Cind fiul risipitor a ajuns acasa, Tatal lui i-a dat o haina noua si l-a pus la masa…si s-au bucurat impreuna. Daca aveti alte planuri cind veniti pe blogul asta…va invit pe-afara.

Motivul pentru care n-am sters toate timpeniile care mi le-ati trimis pina acuma a fost ca sa va las pe cei care mergeti peste tot si faceti zinzanie - sa va dati in spectacol. Si v-ati dat. Daca ati crezut ca spectacolul era pentru mine v-ati inselat. Povestea mea chiar daca nu este una frumoasa nu seamana de fel cu minciunile si povestile ce le-ati plamadit . Din punctul asta de vedere sinteti cu imaginatia tare scurta. Nu numai atit dar unii v-ati si apucat sa-mi puneti viata la punct…daca n-ar fi trist ar fi hazliu. Anumite lucruri regretabile domnii si doamnele mele …s-au petrecut cu mult timp in urma – asa incit citeodata si mie imi vine sa cred ca nu s-au intimplat niciuodata. Ce-ar fi sa va cautati un alt proiect ? Viata mea nu este atit de interesanta, oricum.

Acuma…daca va uitati pe postarile dinainte unde m-ati tot biziit cu fratele Ton, veti vedea ca n-am zis nimic de el ; am zis doar ca eu in locul lui nu m-as simti onorata sa fiu aparata de astfel de oameni ( astia care v-ati prezentat aici atit de bine) ca nu-i faceti cinste ci dimpotriva. Daca nu ma credeti mai cititi odata mesajele lasate – sint cuvintele voastre…si dati-va sincer cu parerea sau…cautati un loc de dat cu capul…

In ce ma priveste subiectul asta este incheiat! 

2 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

♥ Happy moments, Praise God
Difficult moments, Seek God
Quiet moments, Worship God
Painful moments, Trust God
Every moment, Thank God ♥

viorica abbu said...

cel mai intelept...caci sunt oameni care coborandu-te la nivelul lor, ajungi la sub-nivel...