11 March 2011

NEBUNUL CU OCHII LUI INCHISI...

"Sfirsitul veacului traim
Cu lupte , ura si razboi
Dar fericiti spre cer privim...
Nu e mult si vine Domnul iar la noi..."

Pentru cei care nu cred in Biblie si nu cred in Dumnezeu...mai este timp - nu mult; dar mai exista o sansa. Nu trebuie decit sa deschideti televizorul sau radio...si o sa vedeti Apocalipsa implinindu-se. Nu trebuie nici sa fi cine stie ce destept...sa intelegi.

Dragostea dintre oameni e dusa, razboaiele se poarta cum se poarta ultima moda - peste tot; iar natura s-a saturat si ea de atita rautate. Iata mai jos citeva imagini din Japonia...Libia este deja o poveste veche...desi luptele sint inca in toi.

Oameni buni...traim timpuri dificile...Daca la oamenii care au locuit in casele din pozele de mai jos, le-ar fi spus cineva din timp ca asa un dezastru va veni peste ei, nu credeti ca ar fi fost folositor sa asculte vocea care i-ar fi chemat undeva la adapost, in afara primejdiei?

Sfirsitul veacului acestuia nu este departe...si nu este alta scapare decit in Isus Christos.

Cititorule, te implor chiar acum, renunta la indaratnicia ta si spune o rugaciune si cere-i Domnului Isus sa te primeasca in bratele Lui, sa-ti ierte trecutul si sa devi copilul Lui...si orice ar veni asupra ta, sufletul tau va fi luat la El.

Mi-aduc aminte de o cintare din tinerete care , nu stiu cum a reusit sa se cinte chiar in vremile comuniste la radio... Pasarea Colibri...

http://www.youtube.com/watch?v=qgQocP4XqMI\

Versurile ei erau cam asa...

Pe un munte intr-o tara foarte-ndepartata
Sta un om cu ochii-nchisi si spune ce-l asteapta
Lumea nu-l asculta - il crede un nebun
Caci vorbele lui sint ca niste lovituri de tun.

El sta singur si linistit
Dar in ochii lui inchisi
Vede al lumii asfintit
Nebunul cu ochii lui inchisi...

Zilele trec una dupa alta sus pe munte
Vocea lui se-aude clar cum spune foarte multe
Lumea cea intrega se-opreste sa-l asculte
Il crede un nebun ce-ndruga multe vorbe-absurde

Dar...in fata acestei realitati...care e nebunul?

5 comments:

cherie said...

Nu stiu altii cum sunt… parafrazez eu, dar nu cred in sfarsitul lumii. Nu cred intr-un Dzeu rau si razbunator . Eu cred ca Dzeu vrea ca noi sa devenim pe timp ce trece tot mai puternici si mai aproape de El. Sigur ca sunt nenorociri in care mor oameni, sigur ca exista suferinta dar nu cred ca a muri este chiar asa o nenorocire, caci in definitiv toti murim. Este “o solutie” a lui Dzeu, pentru a ne mobilizam pentru a-i perfectiona creatia. E felul in care actioneaza El, prin noi. Fiecare incercare ne pune mintea la contributie pentru noi inventii, din ce in ce mai folositoare.Cred in schimbarea omului dupa acest sfarsit de mileniu, cred ca deja schimbarea a inceput iar anul 2012 nu este decat un simbol.
Sa ne apropiem de Dumnezeu creatorul cu siceritate si dragoste cu dorinta de a fi mai buni si mai creativi, cu umilinta celui care vrea sa invete si nu cu umilinta celui care isi incruciseaza mainile spunand,”Iarta-ma Doamne, nu stiu ce sa fac altceva decat sa te rog pe tine sa faci ce ar trebui eu sa fac....Sa ma ierti!...”

b.d. said...

Scuze, nu am intentia de a jigni, dar nu pot sa primesc ideea ca, victimile din Japonia, (care probabil, majoritatea nu au crezut in Biblie), ar fi avut alta soarta daca erau crestini...

Iar eu, care m-am nascut evreica, nu consider ''indaratnicie'' daca nu doresc sa-mi reneg credinta stramoseasca si sa cred in Isus.
Oare credinta in Dumnezeu nu este de ajuns ?

Am cunoscut pe un forum, pe cineva care ameninta cu Iadul pe oricine nu este crestin.
In cazul asta, mare aglomeratie trebuie sa fie in Iad ;)

Raman la convingerea ca, ''fiecare pasare pe limba ei piere''...

Sper ca nimeni sa nu se simta jignit.

Rodica Botan said...

cherie...citind istora intreaga a lumii de la inceputurile ei si pina la sfirsit, si uitindu-ne la cartile de istorie si la acuratetea cu care au fost scrise lucrurile ce s-au intimplat , inainte sa fi fost vreuna din ele...nu poti decit sa capeti incredere in Biblie. Si din ce a mai ramas sa se intimple nu mai este mult...si inevitabilul sfirsit este urmatorul incident ...
Fiecare are dreptul dat de Dumnezeu sa creada insa ce vrea, sa aleaga ce-i place...si sa astepte consecintele pentru alegerile facute.
Moartea fizica ...da, nu este asa o mare tragedie, dar moartea spirituala, care nu este exact sfirsitul si trecerea in neexistenta ci trecerea intr-o alta stare nefericita si vesnica...asta este o tragedie.
Chiar pe pamintul asta ne cumparam...cu bani- asigurari- asigurare de accident, de viata, etc. Daca, zicem noi, daca se va intimpla un accident, sa avem resurse sa putem sa ne reabilitam cumva cu ajutorul politei de asigurare.
De ce o astfel de asigurare a sufletului nu este acceptata, nu stiu!

Rodica Botan said...

b.d....Biblia spune ca pe pamintul asta ploaia cade si peste cei buini si peste cei rai...si da, necazurile vin peste toti oamenii. Cei credinciosi le folosesc insa intr-un fel si cei necredinciosi in alt fel. Daca moare un credincios - ei stiu unde se duc si da, despartirea temporara doare , dar eventual cei ramasi in urma si care cred in Christos stiu ca se vor revedea odata dincolo, intr-o dimensiune noua. Cilalti insa...ramin cu tragedia - fara nici o speranta.

Evreii sint poporul aled a Lui Dumnezeu...prin ei am fost si noi ceilalti oameni binecuvintati. b.d. daca L-ai accepta pe Isus - nu ti-ai renega credinta nicidecum - in Vechiul Testament sint toate elementele mnecesare care sa arate catre Mesia - Isus Christos. N-am venit nici macar noi, neamurile cu ideile astea- ci au fost descoperite si intelese de iudeii intelepti din vremurile alea- doar ca ideea Biblica nu se potrivea cu ambitiile lor politice si L-au respinsd pe Christos.
Prin evrei am fost binecuvintati si noi , restul lumii, si inclusi in saminta lui Avraam; asa cum i se promisese lui Avraam de Dumnezeu...
Credinta in Dumnezeu este indeajuns...doar sa fie luata toata in considerare. Eu in locul tau as lua noul Testament la rind si as verifica cu Vechiul Testament daca are sau nu valoare- M-as ruga Lui Dumnezeu pentru intelepciune sa inteleg...
Noul Testament nu contine decit promisiunea facuta evreilor in Vechiul...doar ca promisiunea n-a venit in felul in care au crezut ei ca o sa vina...
Apoi ia la rind profetiile si vezi...daca sau nu Daniel si ceilalti vorbesc adevarul...si daca sau nu poti sa intelegi unde sintem si cit de aproape de sfirsit in functie de vechea Prorocie si daca sau nu se armonizeaza cu Noul Testament.
In iad va fi mare aglomeratie ...e drept...si fiecare pasa re piere pe limba ei...

Tin sa iti multumesc ca ai lasat un comment pe acest blog. Cum eu cred ca evreii sint poporul ales, am o deosebita stima pentru ei. As dori din suflet sa nu respinga nici unul pe Fiul Dumnezeului in care cred, Creatorul acestei lumi, ci sa-L primeasca pe Mesia...
Stiu ca acest lucru se va intimpla eventual si astept cu mare emotie evenimentul.
Nu uit ca nici o alta natiune nu s-a intors asa cum o fac ei la vechia lor promisiune, ca Dumnezeu ii tine si ii intareste in ciuda faptului ca sint inconjurati de cei care vor sa-i stearga de pe fata pamintului.
Eu cred in victoria lor si a Lui Dumnezeu prin Fiul Sau, asa cum e promisa in Scripturi...

viorica said...

Cum sa ma rog pentru cei care pun cipuri 666 in telefoane si in toate aparaturile electronice si chiar in oameni si satana vrea sa ne controleze ,ei s-au dat mai destepti ca Dumneze...u,oare este vreo intelegere intre satana si Dumnezeu de solidaritate .Am toata compasiunea si ma rog doar pentru crestinii care traiesc in Japonia .Acest dezastru a fost un mesaj pentru toata omenirea sa nu ne punem nadejdea in intelepciunea noastra ca Dumnezeu este cel care v-a distruge lumea nu inteleptii cu tehnologiile lor ultra moderne si cine sapa groapa altuia cade el in ea.Habar nu aveti voi ce pregatesc Japonezii pentru omenire ,sa ne rugam ca puterea celui rau sa piara din mijlocul lor si numai Isus Hristos sa imparateasca pe intreg pamantul e vremea cand Domnul Isus Hristos trebuie propovaduit si in Japonia acum e momentul si cine crede se boteaza.Biblia se implineste rand pe rand toate vorbele Lui Isus Hristos se vor implini. Luca 21:1-38. 25. Vor fi semne in soare, in luna si in stele. Si pe pamant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor;
26. oamenii isi vor da sufletul de groaza, in asteptarea lucrurilor care se vor intampla pe pamant; caci puterile cerurilor vor fi clatinate.