26 October 2010

SCOSI DIN ADINCURILE PAMINTULUI

In caz ca n-ati auzit despre asta...

Lumea intreaga a fost martora unei povesti adevarate inspirate din salvarea celor 33 mineri din Minele din Chile. Dar una dintre lucrurile pe care poate nu le-ati auzit, este rolul pe care l-a jucat "Chilean Campus Crusade - misiunea pentru Christos. Poate ati vazut totusi la TV unii dintre cei care au lucrat la salvarea acestor mineri, purtind bluze (T-shirts) cu Logo "Jesus Film" scris pe mineca. Acestea au fost donate de membrii Organizatiei din Chile.

Cu citeva saptamini in urma acestia au trimis minerilor in adinc, MP3 players cu filmul "Isus" audio si portiuni largi din Scriptura, ca minerii sa poata asculta. Erau si credinciosi intre acesti mineri si ei au avut ore de rugaciune impreuna de doua ori pe zi. Unul dintre mineri chiar a scris o nota de multumire directorului - Campus Crusade in Chile. Citeva extrase din scrisoare:

-"Sint bine pentruca Christos traieste in mine."
-"Avem servicii de rugaciune la orele 12 a.m si 6 p.m."
-"Va cer sa va rugati nu numai pentru noi aici dar si pentru toti oamenii pierduti din lume."
-La sfirsitul acestei scrisori a dat un citat din Psalmul 95:4..." El tine in mina adincimile pamintului, si virfurile muntilor sint ale Lui."

Ce amintire dramatica a faptului ca Dumnezeu este totdeauna la lucru in jurul nostru, chiar si atunci cind lucrurile nu arata bine.

2 comments:

Anonymous said...

interesante lucruri de care presa nu vorbeste dar care sunt o marturie deosebita pentru oameni.
Carmen

elena marin-alexe said...

Chiar si cand lucrurile nu arata bine...
Draga mea Rodica, poetul Adrian Paunescu este internat in stare grava la spital si numai Dumneyeu stie daca ii va mai darui zile..
Are multe complicatii,dar noi stim ca El are mila , asa ca te rog, hai sa ne unim in rugaciune pentru salvarea SUFLETULUI sau. Daca mai stii pe cineva din tara te rog cheama-i la rugaciune. Multumesc!
Fii binecuvantata!