14 October 2010

ALIBABA! LOCUL UNDE ...SE INTIMPLA...

http://musulmanii.wordpress.com/2010/10/14/o-noua-lucrare/
Daca ati urmarit "serialul " asta...cu Alibaba, ati vazut ca Alibaba este locul unde "se intimpla' lucruri...
Ei sint slabi, dar Dumnezeu este puternic, ei sint mici, dar Dumnezeu este grandios, ei nu prea pot face mare lucru, dar Dumnezeu compenseaza pentru neputinta lor.
Dumnezeu insa a gasit de cuviinta sa lucreze prin cei slabi...si lucreaza bine. Am sa va cer insa din nou ceva...in primul rind sa nu incetati sa va rugati pentru ei; iar apoi, daca aveti ceva studii pentru copii sau tineri pe care le puteti trimite lui Sabri...lasati ca gindul acesta sa se materializeze. Sau orice alte materiale pe care Sabri si Luminita le-ar putea folosi - nu le lasati sa zaca pe vreun raft sau in vreun pod...nu ingropati nimic din ce ar putea fi pus in negot. Copiii astia vor sa lucreze - sa-i ajutam cit putem. Daca aveti sa le dati ceva sfaturi - nu veti gasi doi copii mai receptivi ca acestia.

Multumiri tuturor celor ce iubesc pe musulmanii din Alibaba. Si pentru noi este un exercitiu deosebit - o atitudine diferita...pentru ca Isus "a venit sa caute si sa mintuiasca tot ce era pierdut"...asta inseamna eu, tu...ei...ele...Sa nu raminem nepasatori...Minunea nu este ca Dumnezeu ii iubeste si pe ei. Minunea este ca ma iubeste pe mine!!!

2 comments:

cherie said...

Nu cunosc serialul AliBaba dar gandurile tale de dragoste sunt minunate....
De ar putea iubi aoamenii asa cum ne cere Iisus !

viorica said...

De acord cu tine Rodica .Din putinul nostru Domnul poate satura pe multi flaminzi .Sa ne deschidem inima pentru acesti copii care vor sa intre in randul lumi civilizate si in Staulul lui Dumnezeu .Nu stim ce se va intimpla cu Alibaba ,dar visam si speram sa devina o realitate .Le urez succes!