20 December 2016

DOMNUL A AUZIT...

Acum citeva ore le ceream citirorilor mei sa se roage pentru tatal meu. Acuma va scriu sa va multumesc. A iesit din operatie, inca este sub anestezie, dar doctorul a iesit din sala si ne-a spus ca tumoarea nu este canceroasa si ca, din punctul lui de vedere, odata ce trece perioada grea de dupa operatie, tati va fi bine.

Stim ca rinichii lui sunt in stagiul cinci... dar de asemenea stim ca Dumnezeu are planurile Lui si nu Se ia dupa observatiile noastre, oricit ar fi ele de exacte. Inainte de operatie, tati era vesel si angajat in discutii ca intotdeauna si sper sa isi revina in citeva zile, sa discutam iar politica, mai ales ca scena mondiala este destul de framintata.

Si acum ca v-am spus bucuria noastra, am sa va spun ca cei care sunt cu faradegea iertata si cu pacatul acoperit sunt numiti de Domnul "neprihaniti". Cititi Psalmul 32 daca nu ma credeti. Iar urmatorul Psalm,  Psalmul 33 incepe asa..."Neprihanitilor, bucurati-va in Domnul! Oamenilor fara prihana le sade bine cintarea de lauda."

Asa ca... dati tonul, va rog!... Sa inceapa cintarea de lauda!

3 comments:

Liliana said...

Cintare de lauda :


NIMENI nu e asa Sfint ca Domnul
Nu e alt dumnezeu decit El
Nu e stinca asa cum e Domnul
Dumnezeu , Sfintul lui Israel !

Rodica Botan said...

Amin Liliana..."O cintare de marire am in inima mereu..."

Anonymous said...

Pslmul 34, e una din cele mai frumoase cantari de lauda.
Carmen