17 May 2016

MARANATHA!!!

     Veneam spre casa astazi dupa o zi obositoare. La un moment dat m-am apucat sa cint "Sfirsitul veacului traim - Cu lupte ura si razboi...dar fericiti spre cer privim- Nu e mult si vine Domnul iar la noi..."
      Va dati seama ca mai toti ne vaietam de zilele rele pe care le traim, de nedreptate, de nebunia oamenilor, de razboaie, de catastrofele care au fost si care o sa vina...si uitam ca astea sunt semnele revenirii Lui?
       Unde e bucuria noastra? Unde este asteptarea nerabdatoare...pregatirea pentru intimpinarea Mirelui? Stam ca niste victime in asteptarea prapadului ...Stam ca niste oameni fara tel si fara speranta.
        Ca asa cintam si eu astazi ...cu vocea unui om beteag - invins...si m-am trezit ca spun niste cuvinte ce se contraziceau cu starea mea..."fericiti la cer privind"...si numai a fericire nu-mi suna cintarea. Vremurile sunt aproape...nu va lasati invinsi de vestile proaste. Aceste lucruri trebuie sa se intimple inainte ca Domnul Isus sa vina. Stati pe pozitie si asteptati revenirea Lui. V-o spun voua, mi-o spun mie...Maranatha...Domnul vine!!!
       
     

No comments: