20 May 2016

IERTAREA...

     In sfirsit stiinta ajunge sa recunoasca adevarul biblic. Le-a luat oamenilor de stiinta ceva timp, dar iata ce spun cercetatorii... ca "doctorii recunosc ca pacientii care refuza sa ierte continua sa fie bolnavi. Pastrind emotiile negative de ura si minie se creeaza o stare de neliniste acuta", spune Dr. Michael Barry".
     Domnul Isus ne iarta si ne indeamna sa ne iertam. Nu numai atit, dar ca sa ne indemne si mai mult la iertare, ne spune ca  vom fi iertati in aceeasi masura in care ii iertam pe altii.
     Nimic nu e mai pretios ca pacea pe lumea asta. Ca poti sa ai orice si oricit, dar daca nu ai pace, nu te bucuri de nimic. Si poti fi sarac, parasit, si chiar bolnav, dar daca ai pace, viata e mult mai usoara.
Multe din legile si regulile pe care ni le da Biblia ne ofenseaza si ni se pare ca ne fura din libertate. In realitate, toate lucreaza spre binele celor ce se incred in El si in Cuvintul Lui.
   


Doctors are recognizing that patients who refuse to forgive often stay sick.
"Harboring these negative emotions, this anger and hatred, creates a state of chronic anxiety," Dr. Michael Barry said."Chronic anxiety very predictably produces excess adrenaline and cortisol, which deplete the production of natural killer cells, which is your body's foot soldier in the fight against cancer."
Forgiveness therapy is now being looked at as a way to help treat cancer.
Read more here: http://go.cbn.com/1089

No comments: