01 April 2016

Perspectiva noua...

Am primit de la Carmen Bogdan un comentariu pe care vreau sa vi-l impartasesc... ca miroase bine.

Iarna aceasta am tot racit de mai multe ori, iar la ultima raceala mi-am pierdut mirosul. Oh, e ingrozitor sa nu ai miros! Cred ca de multe ori ne pierdem si "mirosul" in ceea ce priveste relatiile, si atunci ne dezorientam complet.... m-am intrebat: Ce zice Biblia despre mireasma? Si iata ce am gasit: 


Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poarta totdeauna cu carul Lui de biruinta in Hristos, si care raspandeste prin noi, in orice loc, mireasma cunostintei Lui.
In adevar, noi suntem, inaintea lui Dumnezeu, o mireasma a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mantuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzarii:
pentru acestia, o mireasma de la moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasma de la viata spre viata. Si cine este de ajuns pentru aceste lucruri? (2 Cor. 2:14-16)
Am de toate si sunt in belsug. Sunt bogat de cand am primit prin Epafrodit ce mi-ati trimis… un miros de buna mireasma, o jertfa bine primita si placuta lui Dumnezeu. (Filip. 4:18)



Expresia "de un placut miros Domnului" am gasit-o cu ajutorul "ebiblie.ro" de aproximativ 36 de ori.
In concluzie, mirosul e un simt foarte important in relatia pe vertical, dar si in relatiile pe orizontala...

2 comments:

Anonymous said...

https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/03/28/atentie-ascultati-o-prezentare-la-rece-a-provocarilor-care-stau-inaintea-tuturor-locuinitorilor-pamantului-in-zilele-care-urmeaza-dupa-incheierea-timpului-de-har-divin-in-care/
Fiinca pui seama pe multe lucruri pe care le observi, ce ar fi sa faci la fel si cu ceea ce ne este prezentat in linkul de la acest articol ? Este oarecum o concluzie la toate evenimentele ciudate din ultimul timp, pe care eu le urmaresc si pe care vi le-am prezentat in mai multe articole anterioare pe blog

Anonymous said...

Cum iti miroase perspectiva prezentata de comentatorul de la Israeli News ?