05 April 2016

NU TE LASA...







“Nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine. Romani 12:21
…………….
    Citesti ziarul, deschizi radioul sau televizorul… deschizi computerul… ce fel de stiri se transmit? Numai stiri rele…parca-i o competitie in media – cine are stirea cea mai proasta!? Si zilnic se inventeaza parca  noi ticalosii –  alea vechi nu mai au efect… ca ne-am obisnuit cu crime si tilharii de tot felul. Dupa o vreme te obisnuiesti cu orice situatie si devine parte din peisajul cotidian.
    De comentat si de lamentat ni se mai intimpla… dar ne simtim prea neputinciosi sa actionam. E sfirsitul lumii… si poate chiar este …
    Versetul de mai sus insa este de o alta parere. Si e scris intr-o forma atit de intima… parca soptit la urechea mea… Tu auzi cum sopteste?
    - Nu te lasa biruit de situatie!… Fa ceva… fa ceva impotriva raului... biruieste-l facind binele!!!
     Nu se asteapta nimeni sa faci revolutii si nici nu este nevoie… Putina sare da gust la orice… o lingurita de miere indulceste… o raza de lumina alunga multa confuzie… un cuvint bun alina si mingiie un suflet necajit… un zimbet schimba o stare apasatoare… un verset din Biblie incurajeaza si da putere.
    Uitati-va cit am scris si n-am spus mai nimic. Dar versetul cu care am inceput este scurt si plin de putere. Cuvintul Lui incurajeza, indruma, alina, vindeca si da speranta. Oare de ce nu-L folosim mai des?

No comments: