09 April 2014

DETOXIFICARE SPIRITUALA?

"Daca iertati oamenilor greselile lor, si Tatal vostru cel ceresc va va ierta greselile voastre. Dar daca nu iertati oamenilor greselile lor, nici Tatal vostru nu va va ierta greselile voastre."
 - Matei 6:14-15
...........................
     Nu stiu daca si voua va pica la fel de bine versetul asta cum imi pica mie. Era o vorba veche care zicea ca anumite lucruri, sau dureri, sau nemultumiri vechi..."iti stau pe rinza". Si eu am citeva care stau acolo si le macin. Sint vechi si urite, dar ma simt indreptatita sa le pastrez... Nici eu nu stiu de ce, ca nu-mi fac nici mie bine, nici altora... Sint toxice!!!
     Citind versetul de mai sus, imi este clar ca sistemul meu de lucru nu e bun. Am nevoie de iertarea Domnului mai mult decit am nevoie de aerul pe care il respir. Trebuie neaparat sa-mi curat "rinza" de tot ce mai este pe acolo - probabil in stare de putrefactie. Doar asa se va  curata sistemul meu spiritual...
     Am vazut ca multa lume foloseste tot felul de metode sa-si detoxifice organismul, sa curete ficatul, rinichii... De ce nu ne-am detoxifica si sufletul?

No comments: