13 January 2013

CE CREDETI, COPILASILOR?

Un blog a gasit de cuviinta sa-mi faca un pic de "reclama". Acuma o sa vedeti voi de care...Iata linkul...
http://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2013/01/12/hrana-pentru-prunci/

    La prima vedere mi s-a parut ca ma insulta...apoi m-am gindit ca desi nu cunosc intentia celui ce scrie, s-ar putea sa-mi fi facut din neatentie un mare compliment.
    Si uite cum. Cine-i mai important intr-o casa, daca nu cel mai mic? Cui i se da ce-i mai bun, ce-i mai sanatos, pentru a cui hrana se poarta grija cea mai mare in curatenie, temperatura, continut ? Cine maninca ...la timp? Copiii mici trebuie sa aiba acces la o hrana potrivita ca sa se dezvolte bine si sa aiba un sistem de imunitate bun, etc...etc...
    Dar cel mai mult imi place ce spune Domnul nostru despre copii...El spune celor din jur - ba nu! Ii chiar cearta ca sa-i lase pe copilasi sa vina la El. Si ii mai anunta ca a unora ca ei este Imparatia Cerurilor. Ne mai si atentioneaza ca daca nu ne facem ca acesti copii mici, cu nici un chip... n-o sa ajungem sa citim pe blogul behaituloilorsiglasulpastorului...? Nicidecum! Cu nici un chip nu vom intra in Imparatie. Si daca Imparatia nu este o treaba serioasa...atunci nu mai exista treaba serioasa pe lumea asta.
    Si acum o scuza pentru cititori. Nu am pretentii dragii mei decit la ceea ce sunt si sint si asta doar prin mila Lui Dumnezeu ; ca dupa mintea mea am facut harcea parcea multe daruri minunate primite de la El. Gindesc simplu si am descoperit ca si altii gindesc ca mine si ca putem sa ne intelegem . Nu vad cu ce jigneste prezenta noastra in blogosfera pe oamenii mai de inalta tinuta si educatie?! Si pentru noi a murit Christos si...El S-a dus sa ne pregateasca si noua un loc. Sint sigura ca n-o sa-i inghesuim pe cei mai maturi si mai "tari" cu prezenta noastra, ca Dumnezeu are largamint in cer si incap toti cei ce vor sa fie acolo si il iubesc pe Domnul Isus.
    Asa ca nu ma ofensez deloc ...chiar ...si acuma dupa ce am scris cele de mai sus ...mi se pare chiar un pic jenant in dreptul celui ce a scris articolul de mai sus. Nu-mi amintesc sa-l fi jignit in nici un fel si nici nu intentionez. Domnul ne iubeste pe fiecare asa cum sintem si ne creste EL. Ca daca ne lasam crescuti de altcineva sintem in mare, maaaare incurcatura. Asa ca...Domnul sa ne creasca la inaltimea planuita de El. Si...Astazi este o zi de bucurie, cind mergem la Casa Domnului. Sa fiti binecuvintati!!!

3 comments:

mihaela said...

rodica, e normal că-l deranjezi, doar tu esti pe drumul cel bun pe când el... e rătăcit rău de tot și nici nu-și mai dă seama de asta :(

Anonymous said...

oops ! there is an missunderstanding ! nu-i nici un deranj si nu-i nici o injosire, faptul ca Rodica face o lucrare pe care o cere Dumnezeu de la surori, ba chiar mai mult, ceea ce multi din cei care " demult rebuiau sa fie invatatori "(Evr.5:12) au nevoie astazi . Apreciez curajul raspunderii si eforturile ei de a posta o multitudine de aspecte ale vietii de credinta , de care toti ( nu numai incepatorii ) avem nevoie , (este dovedit din practica faptul ca multi nu stiu inca sa traiasca crestineste ) Sunt ferm convins ca Dumnezeu se ingrijeste in primul rand de copilasi, fiindca noi, cei maturi, avem pretentia la " libertate" si pretindem ca avem simtul deosebirii , si mai cred ca El se ocupa si de un berbec "ratacit rau de tot ", ca sa-l aduca inapoi, tocmai pentru ca el " nu-si mai da seama ", adica nu s-a ratacit cu voia .

Rodica Botan said...

Prietene...multumesc pentru revenire. Domnul sa ne ajute sa ajungem fiecare la standardul si nivelul planului Lui. Blessings...