07 July 2009

"THIS IS IT"

In pauza de masa m-am uitat putin la inmormintarea lui Michael Jackson. Stiu…stiu ca de mort trebuie sa vorbesti frumos. Dar de cei vii? Cind m-am asezat in fata televizorului in breackroom, tocmai vorbea Sheila Jackson Lee, Texas Congresswoman…si vorbea de darnicia lui Michael Jackson; si pe buna dreptate. Ca din ce a avut , a dat. Si fiindca a avut mult…a si dat mai mult. Mi-am amintit de vaduva pe care o arata Domnul Isus ucenicilor; cea care avea doar doi banuti. Ea este definitia darniciei…
Dar nu asta m-a deranjat ; ce m-a deranjat a fost faptul ca Sheila l-a numit pe jackson "Bunul Samaritean". Si numa ce mi-a venit sa ma ridic de pe scaun. Avem un Mesia in casa alba si acuma un bun Samaritean pe undeva…cine stie unde a ajuns?! Se straduie unii sa scrie o alta Scriptura?
Coreograful lui a vorbit despre "This is it"(Asta-i tot) …ultimul spectacol pe care MJ il pregatea inainte de …plecare. Kenny Ortega i-a spus acestui spectacol…"His triunphant return to the World" (reintoarcerea lui triunfala in lume"…Doar ca …" This is it" este un sfirsit si nu un inceput. Iar Cel care a plecat, nu va mai reveni.
Si jumatatea mea de ora s-a dus…Concluzia?
"Bunul Samaritean" traieste vesnic... El ne-a spus exact opusul lui "This is it"…Pentruca El s-a dus sa ne pregateasca un loc ca sa ne ia si pe noi cu el…Viata e trecatoare, zilele ne sint numarate…sa nu ne facem planuri fara El…ca o sa ni se intimple ca la Michael Jackson si o sa lipsim de la Concert... "This is it!" …nu-i lozinca credinciosului...

4 comments:

Doris Johnson said...
This comment has been removed by the author.
Alex Pop said...

Am vazut si eu acel circ de inmormantare - era transmis aproape pe toate canalele. Nici mie nu mi-a fost totuna sa aud cum un homosexual si pedofil, proaspat convertit la islam a devenit Bunul Samaritean! Aseara i-am adus si eu un omagiu, dedicandu-i un catren si-un epitaf (si le-am trimis la prieteni, si la cei carora le urmaresc blogurile).

MJ - From Beyond The Grave

What a funeral... A thriller!
Huge crowds bid me farewell...
But if I'm so loved and worshipped
Why did I end up in Hell?!?...

Epitaf

Here lies the KING OF POP... Once rich
In all the things that money brings
Oh, how he'd wish his place to switch
And be now with the KING OF KINGS!...

cherie said...

Ma indoiesc ca era homosexual si pedofil dar ca s-a convertit la islam, chiar nu auzisem ! Un articol, ceva, sa citesc si eu dintr-o alta sursa ?

Alex Pop said...

A fost o emisiune pe CBS. Dar daca puneti pe Google "Mickael Jackson islam" gasiti o tona de articole despre convertirea lui.
Pe scurt - MJ avea un frate convertit la islam in 89, care l-a bagat islamul in cap dupa un "hagi" la Mecca. A si trait un timp in Bahrain si a dat bani pentru construirea unei moschei. Avea deja bodigarzi din "Nation of Islam" a lui Farakhan.
Planuia sa-si trimbiteze convertirea oficial la inceputul concertului din Londra (unde aproape 10% sint musulmani!).
Cit despre pedofilie - el insusi a admis ca dormea cu baietei tineri in pat (vezi documentarul cu Martin Bashir). Chestia cu homosexualitatea o stiu de la un jurnalist britanic care a afirmat la inceputului anului ca nu crede ca MJ va mai trai sase luni - si MJ a murit dupa exact sase luni fara o zi! In fine, in cartea lui (nu sint sigur daca deja e publicata) o sa scrie despre cel putin trei MJ gay lovers...
D-zeu sa-l ierte.. si pe el si pe mine ca am irosit atita timp scriind despre el.