11 July 2020

STIREA ZILEI!!!

 

Plângerile lui Ieremia 3:22-23 VDC

"Bunătăţile Domnului nu s-au sfârșit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Și credincioșia Ta este atât de mare!"

     SUNTEM ABSURD DE DEZINFORMATI. Suntem bombardati cu toate relele, crimele, uriciunile, minciunile si gunoiul acestei lumi. Nu ai cum sa iti protejezi ochii, urechile, mintea si inima de atita uriciune. Si suntem hraniti cu aceste informatii zilnic - un fel de regim pe care satana l-a creat ca sa ne doboare , sa ne fure speranta, sa ne anihileze.
     Dumnezeu ne-a creat cu un scop si ne-a oferit totul ca sa stim ca suntem in mina Lui, ghidati ( daca ne lasam sa fim ) de El si protejati la nevoie de mina Lui. Si in loc sa fim plini de energie si activi in via Lui...iata-ne tirindu-ne anevoie zilele si irosind timpul vaicarindu-ne speriati.
     Da, satana este la lucru si da...lumea a innebunit- DAR...noi stim ca Isus a biruit deja si victoria ii apartine Lui si celor ce cred in El.
     Stiati ca promisiunile Domnului se innoiesc in fiecare dimineata? Stiati ca indurarile Lui nu sunt la capat? Stiati ca Domnul mai are bunatati sa ne imparta?
    Daca nu stiati sau ati uitat amintiti-va ca si mine in aceasta dimineata. Si cu aceasta informatie noua, traiti o zi binecuvintata. Eben-Ezer! Maranatha!

1 comment:

Marta said...

Totul este sa credem si sa intelegem ca nimic din acesta lume nu pretuieste cat bunatatile Domnului care se reinoiesc in fiecare dimineata .Lumea a ajuns asa cum ai spus dar mai este nadejde pentru noi .Va imbratisez cu dragoste .