11 November 2016

TRE' SA SUNE TRIMBITELE IN CURIND...

     Sa vezi si sa nu crezi!... Astazi renumita megarevista americana "New York Times" care a sustinut miscarea impotriva lui Trump in toata perioada asta de dinaintea alegerilor a trebuit sa recunoasca ca a gresit, ca a neglijat marea majoritate a populatiei Americii favorizindu-i pe liberali si reprezentindu-i doar pe ei pe paginile revistei. Nu stiu care a fost motivul cel mai puternic pentru scrisoarea de parere de rau... poate ca nici mindria sau reputatia nu i-a determinat atit de mult, cit i-a determinat gindul ca cei care l-au votat pe Trump sunt mai multi decit cei care au votat-o pe Hillary si poate... ca ar avea mai multa vinzare daca ar reprezenta situatia reala si nu s-ar alinia cu democratii.
     Arthur Sulsberger Jr. a trebuit sa admita ca revista n-a apreciat suficient candidatura lui Trump.
     Stiti ce este interesant? Ca participind in arena asta politica doar ca un simplu cetatean si exprimindu-mi parerile despre cei doi candidati mi-am creat niste dusmanii chiar cu vechii prieteni.
Ca nu le place Trump inteleg, ca drept sa va spun si eu l-as pieptana un pic si probabil mi-ar placea sa vorbeasca mai elegant. Mi-ar fi placut sa aiba si alt trecut si sa fie ca un nou-nascut - la 70 de ani. Exista si posibilitatea nasterii din nou, dar asta este businessul lui Dumnezeu, ca numai El cunoaste inima oamenilor.
     Si cum ziceam, m-am certat cu un verisor din Londra care credea ca el stie mai bine cine e mai potrivit ca presedinte in America, m-am certat cu un fost coleg de liceu care imi dadea din Romania sfaturi si-mi spunea cum stau lucrurile pe aici... si mai am prin Chicago ceva prietene din tinerete care mi-au urat de sanatate pe seama posturilor ce le-am pus.
     Dar l-am votat pe Trump nu pentru cine a fost sau este el, ci pentru schimbarile pe care a promis ca le va aduce. Si l-am votat pentru ca am crezut ca aceste schimbari vor fi reale dat fiind grupul de oameni pe care l-a ales si cu care s-a inconjurat si a caror experienta de viata in diferite domenii le va folosi mai tirziu ca sa faca schimbarile necesare in economia, politica, viata sociala a acestei tari.
    Ma gindeam si eu precum celebritatile astea liberale care au promis ca pleaca din tara daca iese Trump presedinte, ma gindeam ca daca iese Hillary as pleca... dar unde sa te mai duci in lumea asta, ca e nebunie curata peste tot?!
    Ce vremuri traim!... si uite ca diavolul ne tine ocupati cu orice, doar sa nu fim ocupati cu sufletul... doar sa nu cumva sa adunam ulei in candele si sa fim gata pe cind vine Domnul. Din punct de vedere spiritual suntem adormiti total... prinsi in preocuparile acestei lumi, in virtejul evenimentelor zilnice. Cite preocupari avem?! Citi oameni se ocupau de politica acu' 20-30 de ani. Mama mea are 81 de ani si nu i-a pasat niciodata de nimic politic - nu cred ca am vazut-o cu un ziar in mina decit daca avea ceva de impachetat cu hirtia de ziar... si acum, domnilor si doamnelor... e numai ochi si urechi la tot ce se intimpla. Ne tine "cineva" ocupati cu de toate - doar ca sa risipim timpul cit a mai ramas pina la venirea Lui si sa nu fim pregatiti.
     Eu zic numai asa... ca nu vreau sa fiu si eu ca "New York Times" si sa fac anunturi eronate pe aici... as vrea sa va spun ce este mai important - si cit este de important. Ca vremea este aproape... Si El este chiar la usa. Mai trebuie sa apara cei cu trimbitele...
   

6 comments:

geluu said...

Domnul fie laudat! Amin!

Anonymous said...

Nu cunoastem prea multe dar vai de cel ce se increde in egiptean si anume omul fara Dumnezeu ,cel afacerist ,cu doua fete . New York Times ca si celelalte gigantice news papers intotdeauna au lucrat pe doua fronturi. si de obicei cei ce sunt de asa natura, sunt propagandisti, manipulatori de mase, instigatorii care intodeauna lucreaza pe doua fronturi in acelasi timp pro si contra . Ca daca se inseala pe un front sa aibe sa castige pe celalat. Instigand impotriva este cu cealalta parte si parand ca isi cere scuze activeaza in ascuns impotriva acelei scuzi . De exemplu Soros ,omul face campanie democratilor, adept al lui Clinton dar in spate voteaza pentru Trump si arunca tara intr-un razboi civil pentru ca sunt multi creduli care cred national news finantate de magnat . New York Times cere scuze si in umbra organizeaza mitinguri si demonstrate impotriva . Si business-ul marge bine si damages colaterale este profitul lor . Ca apoi ce au ei de pierdut ,sunt la adapost oricum protejati de system . Cine aude sa auda cine nu sa nu auda !

Anonymous said...

Ce naiva esti, Rodica , nu am banuit aceasta slabiciune la tine ! Se vede cat esti de tributara lipsei de informare corecta . https://youtu.be/9U6xS4dSSTo
https://youtu.be/P3NceE5Lffk

Rodica Botan said...

...si ce te face sa crezi ca esti mai informat ? Sau ...ma rog...este acelasi simtamint care te determina sa spui ca sunt naiva. Intr-un fel sau altul sfirsitul lumii a venit pentru orice om care s-a nascut pe planeta asta cu vreo citeva exceptii...asa ca daca nu vor suna trimbitele din apocalipsa inca...vor suna totusi ceva trimbite pentru fiecare din noi care trecem in eternitate. Ma amuza cnfidenta ta insotita de putina...(?) mindrie? Sau orgoliu. Ca la urma urmei tot una e.

Anonymous said...

Este o pacaleala "convingerea "ca rezultatul unei campanii electorale este dupa cum voteaza alegatorii .Este demonstrat ca, oriunde in lume, acesta sta la mana celor care manevreaza buletinele de vot functie de ordinele date de stapanitorii lor . Politica este o mascarada prin care poporul = lumea este "dus cu zaharelu' ". Nici un coducator n-a fost in stsre sa-si aplice = puna in practica promisiunile, afara de Domnul nostru Isus Hritos. Totusi oameniii refuza permanent sa-i recunoasca dreptul la titlurile "de fericitul si singurul Stapanitor, Imparatul imparatilor si Domnul domnilor" (1Tim.6:15

Rodica Botan said...

Asculta behaitul...oilor- cit traim pe lumea asta suntem nevoiti de imprejurari sa facem alegeri. In fiecare zi, in orice aspect al vietii. De dimineata alegi sa te scoli la timp sau sa mai intirzi, sa maninci micul dejun sau sa ti post, sa te imbraci intr-un fel sau altul. Am ales sa votez si am ales cu cine sa votez. Am ales dintre doua rele unua care mi s-a parut mai putin rea. Este dreptul meu de a vota si decizia mea . Este datoria fata de constiinta mea si aici pe blog sau facebook sunt parerile mele care ma reprezinta. Eu nu te-am intrebat cu cine ai votat si nu te judec . Vezi ce scriu si cum scriu. Sunt perfecta ? Nu...Esti perfect cind ma contrazici? Nu cred, si nu stiu...

Reusesti insa sa ma agasezi cu unele insistente . Fi gentleman si mai slabeste . Sunt si intr-o perioada mai aglomerata - atit la lucru cit si acasa- vin sarbatorile, o sa am musafiri. Nici nu am avut mult timp sa ma uit ce mai este pe blog iar tu, sub anonimat sau nu ma pisezi marunt. Ce ti-am facut? Stiu ca ai alte viziuni religioase dar iti pierzi vremea cu mine ..." Dar eu stiu in cine ma incred -Si nu ma va desparti nimeni de El - Imi va da partea vesnica - Cind va fi sa vina El"...asa cum zice cintarea. Asa ca te rog...daca nu ai ceva frumos de spus, alina-te..."