19 November 2016

TINERILOR CARE PROTESTEAZA...

http://www.proudcons.com/professor-drops-brutal-message-on-liberal-crybabies-that-everyone-in-america-needs-to-hear/?utm_source=facebook&utm_campaign=facebook_WNP&utm_medium=WNP


de Mike Adams...
(traducere de Rodica Botan)

Bun venit la curs, dragi studenti! Eu sunt profesorul vostru de criminologie, aici la UNC - Wilmington. Inainte de a incepe cursul, vreau sa va aduc la cunostinta un lucru care cauzeaza mari probleme la universitatea voastra, dar si in restul tarii. Vorbesc despre sporirea numarului de studenti care cred ca au dreptul sa nu fie ofensati. Daca nu vom rasturna acest obicei instalat in societateaa noastra, in curind vom avea o majoritate de tineri care va trebui sa umble fiecare in costumul lui personal - un fel de balon de plastic care sa il protejeze in caz ca intra in contact cu alte fiinte umane cu pareri diferite. Aceasta mentalitate este nepotrivita unui american. Aproape ca nu este potrivita nici macar francezilor.          

Sa stabilim ceva acuma. Nu aveti dreptul sa nu fiti ofensati. Aveti dreptul sa fiti ofensati in mod regulat. Asta este pretul pe care il platiti pentru ca traiti intr-o societate libera. Daca nu intelegeti acest lucru inseamna ca sunteti confuzi, si asta este foarte periculos. In parte cred ca e de vina educatia ce ati primit-o in liceu, pentru ca profesorii nu au fost in stare sa va invete lucruri de baza de care e nevoie in viata civica - inainte sa va dea o diploma de absolvire. Cei mai multi dintre voi ati mers la liceele de stat, care sunt un adevarat dezastru. Sa nu imi spuneti ca asta va ofenseaza - ca si eu am frecventat scolile de stat.             

Bineinteles ca s-ar putea ca liceul sa nu fi fost de vina. Se poate ca motivul principal pentru care atitia dintre voi sunteti confuzi cu privire la libertatea de a vorbi sa fie hirtia aia ce sta agatata pe perete - in dreapta... acolo. Va rog, uitati-va la documentul acela ridicol care este pus in rama si atirna linga usa. De fapt, opriti-va pentru citeva minute inainte de a iesi de la cursuri si cititi inainte de a pleca astazi. Este codul de comportament - de vorbire din campus. In special faptul ca cere ca toti trebuie sa fie respectuosi in discutii. Acest lucru este absurd si ilegal. Planuiesc ca inainte de a iesi la pensie sa scot toate regulamentele astea de pe peretii acestei institutii.          

Unul dintre bunicii mei a luptat in Primul Razboi Mondial. Un alt bunic a luptat in cel de Al Doilea Razboi Mondial. Unul dintre strabunicii mei a fost inscris in Revolutia Americana pe cind avea doar 13 ani. Acesti oameni buni nu au luptat doar ca sa impartim drepturile cu dusmanul pe care l-am crescut in mijlocul nostru, inauntrul granitelor noastre. Acest dusman este Marxismul, si daca v-am ofensat cu asta este treaba voastra. Poate ca nu se mai nasc comunisti vrednici ca pe vremuri.     

De necrezut, odata un student m-a denuntat la Sefa de Departament ca am mentionat Numele lui Dumnezeu si Al Creatorului nostru - si ca asta este o violare a separarii Bisericii de Stat. Dati-mi voie sa fiu cit de clar posibil: daca vreunul dintre voi crede ca decizia mea de a parafraza Declaratia de Independenta silaba cu silaba nu este constitutionala, atunci inseamna ca suferiti de o hernie intelectuala.          

De fapt cred ca este o munca grea ca sa devii asa de prost sa crezi ca Declaratia de Independenta este in afara Constitutiei. Daca sunteti de acord cu studentul care a facut aceasta acuzatie atunci inseamna ca sunteti un zelot anti-religios. De aceea am sa va cer sa faceti exact trei lucruri si sa le faceti in ordinea exacta in care vi le spun.         

Primul lucru... iesiti imediat din clasa mea. Puteti sa va completati hirtia necesara la James Hall. Doar sa le spuneti ca nu credeti in adevarata diversitate si vreti sa va inconjurati de oameni care sunt de acord cu interpretarea voastra strimba a Constitutiei doar pentru faptul ca ei sunt oamenii care va vor proteja, ca sa nu va fie puse la incercare credinta sau sentimentele ranite.       

In al doilea rind, lasati-va de studii universitare. Daca cumva va simtiti usurati ca nu mai sunteti intr-o clasa unde convingerile  voastre pot fi puse la incercare inseamna ca nu sunteti inca maturi pentru studii superioare. Mergeti si cautati-va un serviciu in constructii ca sa puteti lucra impreuna cu muncitorii ilegali, ce va vor ajuta sa invatati sa apreciati ceea ce va ofera tara asta.     

Si in sfirsit, daca nici asta nu e suficient, v-as recomanda sa parasiti aceasta tara. Minoritatea asta cu pielea subtire care creste incontinuu si cu care v-ati aliniat si voi  ruineaza viata acestei natiuni care a fost cindva cea mai grozava natiune. Va rog mutati-va in Cuba unde puteti sa va bucurati de compania comunistilor si unde veti avea o asigurare medicala excelenta. Sariti doar intr-un vapor cu ceva gauri pe fund si pedalati grabiti catre aceasta minunata utopie. Nimeni n-o sa va duca dorul.


No comments: