17 November 2016

DE CE AM VOTAT CU TRUMP... pentru cei care se intrec in intelepciune

     Este greu in zilele astea sa nu stam pironiti cu ochii la ecrane, incercind sa intelegem dincotro bate vintul. Din cite vad eu, nu ne este strain nici noua, dar nici celor din Europa ce se intimpla pe strazile Americii. Daca n-ar fi de plins ar fi de ris. Cei care demonstreaza acuma sunt copiii nostri crescuti anapoda, copiii carora li s-a dat totul si nu li s-a cerut nimic. Parintii au votat cu Trump, si copiii cu Hillary. Nu cu ei au votat, ci cu ideile lor extreme. Trump la un capat de spectru, si Hillary la altul. Intre ei mai este o grupa care nu-s cu niciunul - astia sunt cu Sanders si sunt socialisti.
     Un lucru au in comun tingalaii astia tineri - nu inteleg absolut nimic. Au fost indoctrinati de profesori liberali cu idei timpite - o continuare a povestilor din copilarie, unde toata lumea a trait fericita pina la adinci batrineti, intr-un paradis unic unde nu exista decit printi si printese.
      De cind cu alegerile, citiva cititori ma mustra intruna cu multa autoritate... Li se pare lor ca stiu mai mult si mai bine. Oare trebuie sa-i explic cuiva ce am votat? Uite, am sa va explic putin de ce era de datoria oricarui crestin sa voteze - si nu numai sa voteze, dar sa voteze cu Trump. Trump si Hilarry au avut fiecare o agenda - un plan de viitor pe care l-au expus in fata acestei natiuni. Unul dintre punctele-cheie in alegeri a fost dreptul la viata al copilului care inca nu s-a nascut. Jumatate din mortalitatea din USA este creata de asa-numita companie "Planned Parenthood", finantata cu bani din taxele noastre, ale tuturor, si care se ocupa de avorturi si de vinzarea copiilor avortati pe bucati... asa cum ai cumpara un picior de porc sau un creier de vaca, asa au vindut ei pentru diferiti cercetatori bucati din copiii avortati. Acest business s-a facut pe ascuns, si cind doctorii de la Planned Parenthood faceau avorturile, aveau grija ca sa pastreze partile pe care aveau sa le vinda in bune conditii.
     Cu cit copilul era mai aproape de termen, cu atit bucatelele erau mai pretioase. Doamna Hillary ii reprezinta pe toti acesti criminali carora le-a promis tot sprijinul in caz ca va cistiga presedintia. Ea striga cit o tinea gura ca apara drepturile mamei. Trump dimpotriva a promis ca va inchide si va opri finantarea acestei companii ucigase. El zicea ca si copiii sunt fiinte omenesti si ca si ei au drepturi.
     Acuma domnii mei, cei care m-ati capiat cu comentarii aiurea in care judecati ce nu stiti si nu intelegeti - vreau sa imi spuneti daca este sau nu datoria unui crestin sa faca tot ce ii sta in putinta ca vietile acestea nevinovate sa fie aparate de ucigasi. Daca sta in putinta mea si a ta ca sa ne aducem votul si sa ne facem cunoscuta alegerea pentru viata - este sau nu este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta sa aparam viata?
     Eu zic... sa va mustre Domnul pentru rautatea, si ingimfarea, si atitudinea superioara pe care ati luat-o cu privire la actiunile altor oameni. Ati uitat ca... cu ce judecata judecati, veti fi judecati? Ca doar ne-a dat Dumnezeu si minte, si inima, si voce ca sa le folosim. Mustre-va Domnul sa va mustre!!!

9 comments:

Anonymous said...

Iti voi spune cum priveste Dumnezeu actiunea votarii= alegerea imparatului , ca o completare la comentariul care -ai zis- te-a agasat si pe care l-am incheiat in cuvintele ca Isus ar trebui sa fie recunoscut si proclamat ca " singur stapanitor " mai ales de catre cei care se mandresc a fi crestini .Stii tu care este " dreptul imparatului " pe care-l voteaza oamenii si ca el, oricare ar fi acela, respecta dreptul pe care i l-a acordat Dumnezeu, chiar daca nu are habar ca implineste cuvantul profetiei ?
" Ei au zis: "Iata ca tu esti batran, si copiii tai nu calca pe urmele tale; acum pune un imparat peste noi sa ne judece, cum au toate neamurile."
6. Samuel n-a vazut cu placere faptul ca ziceau: "Da-ne un imparat ca sa ne judece." Si Samuel s-a rugat Domnului.
7. Domnul a zis lui Samuel: "Asculta glasul poporului in tot ce-ti va spune; caci nu pe tine te leapada, ci pe Mine Ma leapada, ca sa nu mai domnesc peste ei.
8. Ei se poarta cu tine cum s-au purtat intotdeauna, de cand i-am scos din Egipt pana in ziua de astazi; M-au parasit si au slujit altor dumnezei.
9. Asculta-le glasul deci; dar instiinteaza-i si fa-le cunoscut dreptul imparatului care va domni peste ei."
10. Samuel a spus toate cuvintele Domnului poporului care-i cerea un imparat.
11. El a zis: "Iata care va fi dreptul imparatului care va domni peste voi: el va lua pe fiii vostri, ii va pune la carele sale si intre calaretii lui, ca sa alerge inaintea carului lui;
12. ii va pune capetenii peste o mie si capetenii peste cincizeci si-i va intrebuinta la aratul pamanturilor lui, la seceratul bucatelor lui, la facerea armelor lui de razboi si a uneltelor carelor lui.
13. Va lua pe fetele voastre sa-i faca miresme de MANCARE si paine.
14. Va lua CEA mai buna parte din campiile voastre, din viile voastre si din maslinii vostri si o va da slujitorilor lui.
15. Va lua zeciuiala din rodul semintelor si viilor voastre si o va da famenilor si slujitorilor lui.
16. Va lua pe robii si roabele voastre, cei mai buni boi si magari ai vostri, si-i va intrebuinta la lucrarile lui.
17. Va lua zeciuiala din oile voastre, si voi insiva veti fi slugile lui.
18. Si atunci veti striga impotriva imparatului vostru pe care-l veti alege, dar Domnul nu va va asculta."
19. Poporul n-a vrut sa asculte glasul lui Samuel. "Nu!", au zis ei, "ci sa fie un imparat peste noi,
20. ca sa fim si noi ca toate neamurile; imparatul nostru ne va judeca, va merge in fruntea noastra si ne va carmui in razboaiele noastre."
21. Samuel, dupa ce a auzit toate cuvintele poporului, le-a spus in auzul Domnului.
22. Si Domnul a zis lui Samuel: "Asculta-le glasul si pune un imparat peste ei." Si Samuel a zis barbatilor lui Israel: "Duceti-va fiecare in cetatea lui."
Eu zic : Dupa cum citim ce este scris, NU e bine sa crezi ca Trumph -un cuvant folosit de catre jucatorii in carti - ar fi unul care sa faca exceptie de la regula si nu vei trai sa vezi implinirea promisiunilor lui.

Rodica Botan said...

Omule, asta este un punct de vedere, si e corect. Dar nu l-am pus pe Trump deasupra Domnului Isus. Am spus de ce am votat cu Trump ca sunt cetatean si trebuie sa votez- ca sa dau Cezarului ce este al Cezarului. Ca asta spune si Domnul Isus recunoscind prin asta ca avem datoria ca cetateni ai acestui pamint sa participam in ceea ce este legat de tara si locul unde locuim.
Dar ai asa o atitudine ca totdeauna ai altceva de spus si tpata lumea e gresita numai tu le sti pe toate bine. Nu vezi ca nimic nu iti mai pica bine? Am vorbit de autoritatea Lui Dumnezeu vizavi de autoritatea guvernelor ? Sau trebuie sa luptam impotriva oricarei conduceri pe pamintul asta? Suntem noi poporul evreu care am renuntat la prooroci si judecatori pusi de Dumnezeu ca sa imi dai lectii una-ntruna? Oare nu te obosesti batindu-ma la cap acuma de o vreme asa de indelungata cu sfaturile tale care nu au nimic de a face cu ce scriu eu aici? Scrie omule la subiect...ca n-am vorbit altceva decit de ce am votat cu asta si n-am votat cu aia?! Please ...ia o vacanta de pe blogul asta...te rog frumos...scuteste-ma...

Anonymous said...

Nu cumva gandurile exprimate in comentariul de mai sus se ciocnec cu cele care au tradus articolul urmator cu titrlul " Tinerilor care protesteaza..." Mie mi se pare ca da !. Stii ce mai cred eu ? Ca nu ai stiut, de aceea motivele tale in privinta votarii nu au tinut cont de informatiile din acest video https://youtu.be/VSHJ6w6VaGA . Nu stiu daca ai putea crede ca Trump are de gand sa dea peste cap toate "realizarile " inaintasilor lui spre definitivarea noii ordini mondiale
Stiu si eu ca behaitul oii nu are un sunet foarte melodios, dar poti sa te gandesti ca ar fi chiar fara de nici un folos ?

Rodica Botan said...

Daca asta vezi...si asta intelegi...apoi Domnul cu mila. Vorbim aceeasi limba dar nu ne intelegem deloc. Cred ca dialogul nostru nu are nici-o noima.

Zsolt said...

Il stiu pe Nelutu - zis bahaituloilor... - asa ii place lui sa se certe cu toata lumea. Pe toate blogurile asa face. Un alt cusur pe care il are, ii cam displac FEMEILE - in sensul real al cuvantului. Rodica, daca n-ai fi femeie poate ca ar fi mai bland in scrierile sale. Nu-l vei putea convige niciodata, te asigur. Oricum ai intoarce vorba, tot va gasi nod in papura - si de asta te asigur. El intotdeauna va iesi cu basma curata, chiar daca te jigneste isi va gasi justificarea. Mai demult, intr-un alt loc am incercat sa il trezesc din aceasta stare insa degeaba. Iti scriu sincer ca il compatimesc, dar nu ai ce face cu el ca e tare incapatanat. Are niste idei fixe si din acestea nu lasa nici in ruptul capului. Imi pare rau ca trebuie sa scriu aceste randuri. E ca si anonimul de dinainte, pe care l-am recunoscut dupa stilul sau de a scrie. Si el apare peste tot ca sa mestece in oala care nu-i apartine. Pe acesti oameni nu-i vei putea convinge. Singurul mod este sa-i ignori. Desigur ca astfel ei se simt desconsiderati si raspinsi, insa prin felul lor de a fi prezenti intr-o societate niciodata nu vor castiga simpatia altora. Sant de compatimit.

Rodica Botan said...

De acord cu tine Zsolt. Mi-am cam pierdut rabdarea. Ca daca nu-i convine ca sunt femeie si aia e bine - dar nu-l cheama nimeni pe-aci. Daca vine sa se poarte omeneste ca n-am nervi de fier.

Anonymous said...

Dupa felul in care ganditi cu siguranta ca incapeti in aceasta öala sub care arde focul persecutiei religioase https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/11/21/religia-mondiala-nu-ntarzie-sa-apara/
Desigurcamacunoasteti, eu nu am nimic de ascuns, cum am primit asa dau mai departe . Voi va puteti spala mainile oricat doriti de bine, cu ce le ungeti, aceea ramane

Anonymous said...

O ULTIMA INTREBARE.sa-ti raspunyi in primul rand tie insati , cu ce aperi "viata" alegand la conducerea natiunii un om -orice nume ar purta-desemnat si controlat de catre cei care n-au nimic in comun cu Creatorul ? (veyi scena dineului prezentat in video ,si cine sunt tovarasii care-l inconjoara si vezi hotararile lor in Supermemorandum )

Rodica Botan said...

poti sa te opresti D-le behaialabehaielilor? Si nu-ti mai fa reclama la blog pe blogul meu te rog...ca nu este important nici cine vine presedinte nici cine pleaca. Este important sa facem ceea ce ni s-a spus sa facem. Am explicat de ce am votat...si nu pentru tine ca tu tot nu intelegi. Mai am si alti cititori, crede-ma. Mi-am facut datoria de cetatean votind. Daca nu-ti convine voteaza in dreptul tau. Ti ca ...ala de bita. cit iti trebuie sa intelegi ca nu ma intereseaza pozitia, parerea si fitele tale politice? Si nici prorociile in afara Bibliei? Si ce-a fi sa vina peste noi este programat si ingaduit de Dumnezeu . Punct!!!