07 September 2015

VESTEA CEA BUNA LA ORICE SUFLET

Am vorbit deunazi cu prietenii mei din New York, Rely si Costel Cristea. Ce va arat eu mai jos este parte din businessul lor de familie. Costel in drum spre lucru nu uita sa le intinda celor din jur cite o pagina cu cele mai importante raspusnsuri la cele mai importante intrebari care s-ar putea pune pe fata acestui pamint. La fel face si Rely in drumurile ei la cumparaturi prin oras. Am sa pun e-mailul primit de la ei si mesajul lor va explica mai bine ca mine cum sa faceti parte din acest business pe care ei l-au deschis cu ceva ani buni in urma. Domnul sa va dea ginduri potrivite, si indemnuri, si posibilitati ca sa puteti fi partasi la slujire! Si... mai am un gind. Cei care o sa va angajati in acest business - si care aveti sa ne spuneti cum au decurs lucrurile pe santierul Domnului - scrieti-mi, si eu am sa pun pe blog istorisirile dumneavoastra. Va doresc cit mai mult succes!!!



Hi Rody,
Asa cum am vorbit si la telefon (Rely si eu), avem  rugamintea sa prezinti acest tractat pe blogul tau, intrucat stim ca blogul tau este vizitat si citit de foarte multi dintre cei care-L iubesc pe Domnul Isus. Suntem siguri ca se vor gasi unii dintre fratii nostri care vor dori sa se implice in raspandirea Evangheliei.
Desigur ca Evanghelia se vesteste astazi in biserici, si lucrul acesta este foarte bun, dar si cei de afara au nevoie sa primeasca mesajul Evangheliei.
America a ajuns in aceasta stare nenorocita din cauza noastra, a crestinilor care nu ne-am facut datoria fata de cei de afara si n-am fost harnici in ducerea Evangheliei la cei aveau nevoie disperata de ea.
Daca noi crestinii am fi fost atat de insistenti in raspandirea Evangheliei atat cat au fost de insistenti cei nelegiuiti in avansarea cauzei lor, suntem siguri ca America ar fi o tara crestina de la nord la sud si de la est la vest.
Ceea ce se intampla acum in America este un “wake up call” pentru noi, o chemare la trezire.
Daca vrem sa auzim si sa intelegem vremurile pe care le traim, ne vom trezi si vom rascumpara vremea.
Avem ocazia sa stam pentru Dumnezeu, FARA SA NE LASAM INTIMIDATI DE NIMENI SI DE NIMIC.

Doresc sa am un mesaj scurt pentru cei ce vor sa se implice in raspandirea Evangheliei:

1.       Avem nevoie sa iesim dincolo de zidurile lacasului de inchinare si sa ducem Evanghelia la cei de afara, intrucat ei nu vin la noi, de aceea trebuie sa mergem noi la ei.
2.       E asa de mare nevoie sa avem un pliant la indemana daca vrem sa comunicam Evanghelia celor de afara in mod eficient.
Cei mai multi dintre oameni nu au timp sa ne asculte atunci cand le vorbim despre Domnul Isus, dar unora dintre ei probabil ca le va prinde bine un tractat ca acesta, pe care-l vor citi atunci cand vor avea timp in singuratatea caminului lor.
3.       Metode de raspandire a tractatului :
   a.      In mod direct, celor cu care stam de vorba despre Domnul Isus.
   b.      Prin email (chiar si celor ce ne trimit prin email reclame si oferte),
   c.      Plasare pe facebook,
   d.     Trimiterea tractatului prin posta.
   e.      Plasarea tractatului pe locurile goale din autobus, tren, metrou, parcuri… etc.
   f.      Plasarea tractatului sub stergatorul de parbriz al masinilor pe strazi, in parcarile publice (Costco, Home Depot, Macys …)

Tractatul "BE SURE" nu este nici pe departe unul perfect, dar in absenta celui perfect ne putem folosi deocamdata  de acesta.
Sunt sigur ca se vor gasi frati si surori gata de jertfa, pentru care ne rugam ca Domnul sa-i foloseasca pentru Slava Lui.
„Si daca trebuie sa pierim, vom pieri”

Multumim in mod anticipat,

Costel ∁ Rely Cristea


No comments: