05 September 2015

DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT...

 
     Daca nu ar fi de plins, tot ce se intimpla in lume, ar fi... aproape ca o gluma proasta. Diavolul este foarte, foarte ocupat zilele astea. Si el crede ca a reusit sa dezorganizeze tot ce era organizat. Asa e el... infumurat. Astazi in numele legii se fac cele mai mari crime. Oameni cinstiti sint tiriti in inchisori de insesi organizatiile care ar fi trebuit sa ii apere de nedreptati.
     CINE NU CUNOASTE CELE ZECE PORUNCI  ... este pur si simplu dezorientat de starea legilor care exista si care se bat cap in cap si se incalca una pe alta. Oricine poate sa iasa basma curata din orice situatie - in ziua de astazi poti comite orice crima daca ai un avocat bun. Nu mai departe domnul  OJ Simpson. Toata lumea a stiut ca si-a omorit sotia, dar avocatul lui l-a scos curat (murdar) pina la urma.
     Si ma uit cum se intensifica zilnic atacurile lui Lucifer. Si sint atitea timpenii ca e greu sa tii pas cu "evenimentele" la zi. Nu s-a asternut praful inca pe statuia lui Baphomet in Detroit. Au ridicat satanistii in miez de noapte o statuie uriasa. Asta in timp ce semnele de credinta ale acestui popor numit crestin - societate organizata pe principii biblice - sint aruncate afara din societate. Cele zece porunci nu mai pot fi tolerate prin tribunale. Pai cum sa accepti "sa nu furi" intr-un spatiu judiciar... Doamne fereste - pai unde ne credem? In America de acum 10-20-30-40 de ani in urma? Pai America a evoluat! Nu?
     Nu demult un fost sportive - Bruce Jenner s-a gindit sa iasa si el din ceva "sertar" si sa isi arate curajul... auziti? CURAJUL... imbracind o rochita. Asta in timp ce tinerii soldati mor pe front fara sa fie apreciati pentru curajul lor - si mor ca nu se nici pot apara ca lumea - ca-s trimisi la razboi cu miinile legate la spate si cu presa si televiziunea dupa ei, ca sa fie siguri Obama si administratia lui ca toata lumea pe front - cel putin cei din armata americana sint corecti din punct de vedere politic si nu trag in dusman decit dupa ce dusmanul arunca cu explozive in ei. Intreaga America se zgiieste la pozele spurcatului astuia... si cica ne face o surpriza acuma. I s-a facut de companie. Cine stie... poate se marita cu vreo femeie care si-a facut operatie si si-a instalat marul lui Adam in git.
     Politia care ar trebui sa ne apere... e pusa la zid. Si inca o treaba hazlie. Nu s-a vorbit de atita pregidism impotriva negrilor decit acuma ca am ales un presedinte negru si l-am pus in fruntea tarii. No... asta pregidism. Voi puteti intelege ceva din chestia asta? Va spun sigur ca sint mai multe legi care sa apere criminalii decit legi sa apere oamenii cinstiti.
     Si... foarte ocupat... Lucifer se strecoara acuma si pe la Curtea Suprema si ii pisca pe astia de creier sa ii determine sa inventeze reguli noi - chiar daca dinsii nu au dreptul sa faca legi - decit sa garanteze ca legile existente sint respectate. Dar cine mai stie ce e drept si ce e strimb in conditiile create de presedintele nostru celebru? Pai chiar dumnealui nu respecta legile tarii si face ce-l taie capul. A promis doar schimbari... si uite... se tine de promisiune. Asa ca au pus-o deunazi in catuse pe Kim Davis clerk in Kentucky - pentru ca nu a acceptat sa oficieze casatoria a doi barbati - precum a ordonat Curtea Suprema.
Si ea intreaba pe drept... care este legea care o obliga pe ea sa casatoreasca gay si lesbiene - ca numai Congresul are dreptul sa faca legi si inca nu a facut legea asta. Miine, poimiine zic unii ca ar fi posibil sa le vina la unii ideea sa se casatoreasca chiar cu un animal. Cine-i mai poate opri? Hai sa luam porcul de pilda si sa incercam un dialog. Si sa nu ziceti ca am luat-o pe ulei, ca la cite am auzit anul asta, nu ar fi imposibil... Ar veni cam asa dialogul...
     - Doamna Scroafa... vrei sa iei in casatorie pe doamna sau domnul Purcoi? Si va trebui sa stii precis ce grohaie dragalasa de scrofita ca raspuns - ca nu cumva sa ii calci in picioare drepturile.
     Organizatia Planned Parenthood omoara bebelusii si ii vinde pe bucatele. Stind la masa cu furculita si cutitul in mina, reprezentantii organizatiei poarta discutii elegante despre cum sa mearga aceasta afacere cit mai rentabil. Si dinsii sint in legalitate... si mai zic ca apara dreptul omului. Cind ii omoara, ii considera pe bebelasi doar niste "tesuturi"fara valoare... cind le vind trupurile pe bucatele insa, acestea devin "organe umane" si au un ...pret bun, ca atare.
     In Europa se imping musulmanii sa ajunga peste tot pe unde cred ei ca le-ar fi mai bine... sau sintem noi fraieri si credem asta cind ei insista sa ajunga la anumite destinatii pentru ca de fapt urmeaza un plan bine stabilit de cineva? Unii zic ca sint refugiati... dar dupa bagajul putin, imbracamintea eleganta si pretentiile subtiri ce le au... nu par a fi "refugiati"... par mai mult a fi ceva iscoade bine platite sau... membri activi ai unei organizatii bine puse la punct chiar si financiar...
     Mi-amintesc de familia mea in 1980 cind am plecat din Romania - fara cetatenie. Fiecare a pus in bagajul lui strictul necesar si ne-am cintarit bagajele sa fim siguri ca punem maximum cit ne-a fost acceptat sa luam cu noi. Am ajuns in Italia si nu aveam un ban - pentru ca ni s-a spus ca daca gaseste la noi ceva ce este interzis de lege (si banii erau) ne vor intoarce inapoi. Imi amintesc ca fetita mea de 5 ani a plins de sete in drum spre ambasada americana, si nu am avut atitia bani sa ii cumpar un pahar cu apa. A ragusit plingind... si drumul facut pe jos a fost lung... si obositor. Si am aratat ca niste emigranti... si ne-am comportat ca atare. Nu... nu am refuzat nimic din ce ni s-a oferit - asa cum au facut refugiatii sirieni in Ungaria.
     Uite care e treaba... nu sint nici teolog, nici politician, nici cine stie ce om educat - dar felul cum se perinda evenimentele si rapiditatea cu care se schimba scena lumii sunt absolut ametitoare. E imposibil sa nu te gindesti la profetiile despre zilele de pe urma. Diavolul ride haotic probabil, crezind ca a cistigat... dar din ce se oboseste si se grabeste mai tare, din aia ne trezeste mai mult la Adevarul din Scripturi. El a crezut ca rastingnindu-L pe Cristos va cistiga victorie. A fost exact invers si a pierdut. Domnul Isus a invins moartea, a inviat si prin moartea si invierea Lui a restabilit relatia omenirii cu Dumnezeu. Si vad ca Bata-l Crucea nu si-a schimbat nici naravul, nici stilul de lucru. Din cite vad eu, arestind-o pe Kim n-au facut liberalii lui Satan decit sa trezeasca pe cei care erau adormiti. Kim ne-a dat tuturor o lectie - stind calma cu decizia pe care a luat-o. Si femeia are o istorie a ei, si a venit la credinta doar de vreo patru ani - dar stie in ce crede si nu este dispusa sa renunte la credinta ei pentru slujba, pentru libertate, pentru nimic.
     E vremea sa ne trezim si noi si sa luam atitudine. Eu stiu una si buna - DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT. Si El va avea ultimul cuvint in absolut orice privinta. Si mai zic eu... sa ne amintim de pilda celor zece fecioare. Toate au adormit... TOATE... diferenta insa era ca cinci dintre ele aveau ulei in candela, iar celelalte cinci au adormit cu candelele uscate. Si acum intrebarea finala... CUM STAM CU ULEIUL FRATII MEI?

1 comment:

Anonymous said...

Draga sora Rodica, ma impresioneaza f mult ceea ce scrieti, am intrat sa-l caut si pe sportivul asta de care ziceti si l-am vazut cum s-a transformat, te lasa masca... Doamne ai mila de noi!!! Buna mea zicea: "mami o sa se ajunga sa se casatoareasca oamenii cu animalele si o sa umble goi pe strazi dar ei se vad imbracati". Ne spunea intr-una lucrurile astea cand noi pe atunci eram departe de Dumnezeu dar ea s-a rugat pt noi si ne-am trezit din intuneric la lumina... Ma bucur pt fr. Elisei ca e bine. Domnul sa va binecuvinteze intreaga familie!!!!
Sora Alina si Mia