15 September 2015

O ZI BUNA VA DORESC

 

     Mai am exact cinci minute si trebuie sa ies pe usa. Dar... vreau sa impartasesc un gind inainte de a pleca. Nepotica mea a fost la mine cu citeva zile inainte de a ma muta si citeva zile dupa. A venit sa ma ajute. Si nu numai...
    Printre multele lucruri pe care le-a facut - ca-i tare greu si obositor mutatul, a lasat in urma lucruri mici care sa imi aminteasca ca a trecut ea pe aici. De pilda... am rugat-o sa-mi puna alarma. Si mi-a pus-o, dar... a adaugat si o statie de muzica selecta, ca sa fie de backup... in caz ca nu ma trezesc la alarma, sa-mi cinte muzica asta pina ma dau jos din pat.
    Putea sa puna alarma sa-mi zuraie sa ma trezesc - ca doar asta am rugat-o sa faca. Dar uite... lucrurile astea marunte pe care cineva le face pentru noi, arata spre inima care le-a facut. De cite ori incepe muzica dimineata, de atitea ori ma gindesc la ea si zimbesc induiosata.
............
     Si in concluzie - una rapida, ca trebuie s-o iau din loc. Dumnezeu Tatal ne priveste si Se bucura si de lucrurile marunte pe care le facem, nu numai de alea grozave (yeah... oare ce lucruri grozave putem noi sa facem?). Asa ca... sa ne uitam si astazi in jur, si pe ce pune mina noastra sa faca, sa facem ca pentru Domnul. Cit ar fi el de mic gestul... cit de neinsemnat! Ca Dumnezeu Se uita cu bucurie sa vada cind dam si un pahar de apa cuiva...
     O zi buna, va doresc...

2 comments:

marinel blaj said...

Ei, şi uite-aşa, am făcut şi eu un gest mărunt! Am citit asta şi am povestit-o cuiva. Sper să-i fie de folos... Mie mi-a fost! Mulţumesc!

Rodica Botan said...

Si mie mi-a fost commentul asta...Tot invatam, nu-i asa?
Multuesc!