09 August 2015

SOLUTIA

   


     Ma uitam la un clip... niste biciclisti mergeau pe niste carari inguste pe marginea unei prapastii. Si mi-a venit asa un gind... Ei nu se uitau jos in fata rotii, ci se uitau mult inainte, ca sa vada ce urmeaza, ca sa fie pregatiti pentru urmatoarea curba, urmatoarea miscare. Daca s-ar fi uitat in jos, ar fi ametit, s-ar fi speriat, si-ar fi pierdut echilibrul. Asa conducem si masina. Trebuie sa ne uitam mult inainte...
     Cind Petru a pornit sa mearga pe apa, el a trebuit sa se uite la Domnul Isus. In momentul cind si-a luat ochii de la El, a inceput sa se scufunde.
     Viata pe care o traim este adesea plina de probleme dificile. Avem tendinta sa concentram tot ce sintem si tot ce avem in problemele pe care le avem. Ne ajuta asta la ceva? Dimpotriva. Vorbim adesea ca trebuie sa avem credinta... dar oare ce ar fi credinta daca nu sa iti iei ochii de la problema cu care te confrunti si sa-i ridici la Cel ce poate si vrea sa te ajute sa mergi pe ape ca si pe uscat?
     Nu uitati ca nu ni se da mai mult decit putem duce, nu uitati ca El este cu noi oriunde am fi, gata sa ne ajute; trebuie doar sa ne ridicam privirea de la problema - la solutie.  El este SOLUTIA!

No comments: