24 March 2012

VITAMINA F...

"Caci drept vorbind, ce folos are omul din toata munca lui si din toata straduinta inimii lui, cu care se trudeste sub soare? Toate zilele lui sint pline de durere, si truda lui nu este decit necaz; nici macar noaptea n-are odihna inima lui. Si aceasta este o desertaciune. Nu este alta FERICIRE pentru om decit sa manince si sa bea, si sa-si inveseleasca sufletul cu ce este bun din agoniseala lui ! Dar am vazut ca si aceasta vine din mina Lui Dumnezeu. 
    Cine in adevar poate sa manince si sa bea fara El? Caci El da omului placut Lui intelepciune, stiinta si bucurie; dar celui pacatos ii da grija sa stringa si s-adune, ca sa dea celui placut Lui Dumnezeu. Si aceasta este o desertaciune si goana dupa vint." Eclesiastul 2:22-26

2 comments:

Barthimeu said...

”Vitamina F...” se află doar la ”farmaciile de sub soare”. Nu?!?
Nu de alta ,dar tatăl lui Solomon face ”reclamă” la o altă ”VITAMINĂ F” în Psalmul 16:2- ”Tu eşti singura mea fericire!”. Farmacia aceasta e deasupra soarelui. Nu? :)

Rodica Botan said...

Absolut adevarat!
Numai ca aia este Vitamina F.E. (Fericirea Eterna).
Vitaminele astea "de sub soare" sint temporare.
Am auzit insa ca viata eterna incepe pentru un credincios de acum si de aici, nu trebuie sa astepte pina in vesnicii. In sensul asta Psdalmul 16:2 face si mai mult sens... si nu trebuie nici sa faci tratament continu. Avindu-l pe Christos ne da o stare de fericire permanenta...care ne conduce dinspre aici ( sub soare) spre dincolo, deasupra soarelui.
Multumesc pentru rectificare...Anumite vitamine sint vitale atit pentru trup cit si pentru suflet...