11 March 2012

DUMINICA DIMINEATA...

     E duminica dimineata...Astazi trebuie sa ma duc la Fresno si nu merg la Biserica ca trebuie sa plec in timpul slujbei. M-am trezit mai tirziu ca de obicei ...hei...m-am trezit eu mai devreme - dar m-am lenevit in pat. Nu-s multe zilele mele de leneveala. Ma ridic totusi de la o vreme ca ma dor oasele si de stat in pat...trebuie sa le mai misc. Merg la computer si trimit un mesaj la Deb sa vad cum a dormit. Ieri nu se simtea bine si saptamina trecuta a fost o saptamina de lupta pentru ea ca sa poata sa stea la servici.
     Trimit un mesaj...nu vreau s-o chem ca sa n-o trezesc in caz ca doarme. Bun...acum defilez in pijamale la bucatarie si imi fac o cafea. Ma asez la masa in fata geamului ...Imi place bucataria asta veche...si casa asta veche care scirtiie din toate incheieturile. Sint atitea de reparat la ea tot timpul dar nu m-as muta nici daca mi s-ar oferi un palat. Si ce frumos arata portocalul din fata geamului...Si cu toate astea seara parca am alte sentimente...Cu doua zile in urma cineva era la ora 2 la poarta si incerca sa o forteze deschisa. Ciinii vecinului latrau si el a iesit afara si a intrebat individul ce vrea...Locuiesc in partea saraca a orasului. Multi oameni fara casa si fara treaba misuna peste tot.
    Gust din ceasca aburinda si ma tot socotesc singura...de ce oare Dumnezeu ingaduie atita amaraciune uneori. Parca nu termini cu un necaz ca altul te ia la tinta...Deschid Biblia si citesc...Proverbe 7:2-4...
"Mai bine sa te duci intr-o casa de jale decit sa te duci intr-o casa de petrecere; caci acolo iti aduci aminte de sfirsitul oricarui om, si cine traieste isi pune in inima lucrul acesta. Mai buna este intristarea decit risul; caci prin intristarea fetei inima se face mai buna." 
     Nu apuc sa termin de citit ca suna telefonul. Deb a dormit bine si in citeva ore o s-o vad. Ii citesc si ei textul la telefon...Deb imi spune..."ti-am spus eu ca Domnul are un plan cu noi si vrea sa ne faca mai bune..." Poti sa mai adaugi ceva la concluzia asta? "Caci Domnul este bun si in veac tine indurarea Lui". Si..." planurile noastre nu sint planurile Lui".
    Am venit sa scriu citeva rinduri pe blog ...si in timp ce scriu, aud chiar daca e fereastra inchisa un cor de pasarele prin pomii din curte ce cinta slava Celui Preainalt ...Este momentul sa-I multumesc si eu pentru inca o noapte in care a vegheat asupra mea si alor mei...si inca o dimineata glorioasa.
    "Si-asa se duce-o zi ca alta...si toate trec in vesnicii..."

1 comment:

Marta said...

Dupa cum era cintarea de zilele trecute :nu ele trec ci noi trecem si ce vom duce oare cu noi ?Cred ca vom duce doar dragostea caci dragostea e Dumnezeu si El ramine in veac. Odihna dulce ,.dupa o zi binecuvintata .