05 January 2020

SA TOLERAM TOLERANTA?

Pe 11/10/2011 scriam cele de mai jos. Au trecut 9 ani si tot ce scriam atunci se petrece nu numai in America dar si in intreaga lume. Lumea e in flacari. Nu numai Australia ci intreaga lume e cuprinsa de flacarile tot mai apropiate ale iadului ...a pedepsei eterne pentru toate ticalosiile care se intimpla pe pamintul nostru. Sa nu raminem nepasatori. Este un singur loc unde ne putem ascunde - in EL.
...........................................................................



     Cel mai mare viciu in America a ajuns...toleranta tolerantei...
     Un lucru este absolut sigur ...din ce in ce mai multa lume considera ca nu exista adevar absolut...si ca totul este relativ. Si asta chiar si printre credinciosi. S-a facut o statistica si 57% din credinciosii din America au opinia ca se poate ajunge in rai si prin alte cai nu neaparat Isus Christos...
     In curind Adevarul absolut exprimat pe paginile Bibliei va ajunge sa fie considerat intolerabil. Adevarul relativ da fiecarui individ libertatea sa traiasca exact asa cum il taie capul...si asta este exact ce vrem in in secolul XXI, nu-i asa? Daca nu incepem de-acuma sa stam linga Adevar, si sa ne lipim cu disperare de El...in curind va fi prea tirziu...Nu este mult de cind tara asta a fost infiintata pe cele mai curate si intelepte principii biblice. Si astazi ajungem sa scoatem afara cele zece porunci, sa interzicem copiilor la graduare sa aminteasca numele Lui Isus Christos in discursurile lor. Nu este mult de cind avortul era ilegal...de-atunci insa s-au omorit mai multi copii decit au fost victime in cel de-al doilea razboi mondial. Cu citiva ani in urma homosexualii erau pusi la racoare...astazi trebuie sa-ti cintaresti bine cuvintele cind vorbesti cu ei ca nu cumva sa-i jignesti- si- in curind pasajele din Biblie in care se condamna felul lor de vietuire pot sa ajunga...ilegale. Nu mai este mult pina cind si pedofilii o sa aiba drepturi ca si homosexualii...Catre acolo ne indreptam...cu siguranta.
     Ce lume incurcata lasam in urma noastra copiilor si nepotilor nostri...Si ma intreb daca nu sintem noi, fiecare de vina. In primul rind trebuie sa ne rugam pentru curaj si intelepciune. Apoi trebuie sa ne cascam gura si sa declaram prin tot ce facem sau spunem Adevarul. Si nu adevarul relativ care sa ne convina noua...ci Adevarul absolut asa cum ni l-a dat Dumnezeu de la inceput. Acel Adevar care nu se schimba si nu s-a schimbat deacursul vremilor, care nu se modifica dupa anotimpuri, situatii, sau locatie...este acelasi pe intreg pamintul din vesnicie...pina in vesnicii...si aici...si Acolo!!!

No comments: