23 March 2012

O MINA DE PAMINT...

Un grup de oameni de stiinta (cred ca ceva rude de-a lui Al Gore), au hotarit ca omul a atins asa culmi inalte in cunostinte si intelepciune ca nu mai are nevoie de Dumnezeu. Asa ca au ales pe unul dintre ei sa se duca sa-L anunte pe Dumnezeu ca oamenii se descurca si fara El.

Cel ales, s-a infatisat inaintea Lui Dumnezeu si i-a zis..."Doamne noi am decis ca nu mai avem nevoie de Tine. Am ajuns cu stiinta atit de departe ca putem sa copiem o fiinta umana si procesul ala pe care Tu inca nu-l cunosti...se numeste clonning...si facem si alte lucruri ...grozave...de-ai stii, te-ai crucii...asa ca, trebuie sa-ti spunem cu regret, ca ne descurcam si fara Tine.

Dumnezeu este un Dumnezeu indelung rabdator...de aceea l-a ascultat pe marele savant cu multa rabdare...s l-a lasat sa-si termine ilustrul sau discurs. Apoi a zis... "Hai sa facem o demonstratie...si sa facem amindoi o fiinta umana. "
Iute a sarit si savantul nostru in sus si a zis si el bucuros..."hai sa facem".

Atunci Dumnezeu a adaugat..."Acuma o sa facem exact ce am facut in vremurile vechi cind l-am facut pe Adam si Eva". N-a apucat insa sa termine de spus ca Omul de stiinta s-a si repezid..." Absolut" ..."nici o problema"...si s-a aplecat sa ia o mina de pamint...

Dar Dumnezeu s-a uitat la el zimbind..."Oh...nu, nu, nu... nu asa... Tu te duci dragul meu si-ti iei o mina de pamint din pamintul pe care tu l-ai facut ..."

2 comments:

Anonymous said...

Minunat! imi place mult .Pamintul acesta e a Domnului cu tot ce este pe el. Deci si cu mine. Te sarut MARTA

sara said...

Cat de adevarat!