02 April 2017

Numa' zic!

M-am tot gindit ca e vremea sa pun ceva nou pe blog. Si parca orice subiect care mi-a venit in minte parea vechi si obosit - mai scrisesem de el. Asa ca am deschis Biblia si am citit...

"Veghere si curatie" Romani 13:11-13...

"Si aceasta cu atit mai mult, cu cit stiti in ce imprejurari ne aflam: este ceasul sa va treziti in sfirsit din somn; caci acum mintuirea este mai aproape de noi decit atunci cind am crezut. Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua. Sa ne dezbracam dar de faptele intunericului, si sa ne imbracam cu armele luminii. Sa traim frumos, ca in timpul zilei, nu in chefuri si in betii; nu in curvii si in fapte de rusine; nu in certuri si in pizma; ci imbracati-va in Domnul Isus Christos, si nu purtati grija de firea paminteasca, pentru ca sa-i treziti poftele."

Si ma intreb daca este nevoie sa adaug ceva la acest text... N-as prea crede. Si simt ca este ceva ce se potriveste cu actualitatea zilei. Traim ca in Sodoma si Gomora, si textul este perfect pentru vremurile prin care trecem. Nu ne ramine decit sa ne imbracam in El... in invatatura Lui, in sfaturile Lui, in Cuvintul Lui... Mai ales in Cuvint. In El avem o arma si o protectie potrivita pentru situatiile critice prin care trecem zilnic. Timpul este aproape... sa rascumparam vremea!

Nu uitati de copii si nepoti! Ocupati-le timpul cu lucruri potrivite ca sa nu le ramina timp si energie pentru celelalte. Satana e siret - nu le dati timp sa duca tratative cu el!

 Mintuirea este aproape...

No comments: