12 November 2014

VISURI...



Am avut un vis minunat acu’ citeva saptamini. Eram din nou tinara si subtirica …si ma miscam usor si cu eleganta. M-am trezit atit de inviorata… Era weekend si am zimbit lenes sub plapuma. Intinsa de-a curmezisul patului si odihnita dupa o noapte buna de somn, m-am simtit usoara ca pe vremuri. Oho… a fost un timp cind orice zdreanta veche de stamba, daca mai avea ceva culoare, era suficient sa devina o imbracaminte eleganta atunci cind o imbracam…

Am stat asa in starea asta de euforie o vreme – ce n-as fi dat sa pot opri timpul in loc – dar n-a durat mult, ca a trebuit sa ma ridic sa ma duc la baie. Deh, virsta!… Si in drum spre baie, inevitabilul s-a produs - ca am trecut pe linga niste oglinzi…

Ce sa mai zic? Tot restul zilei am fost cu capsa pusa. Mai trebuie sa va spun de ce?

3 comments:

carmen bogdan said...

Ceva mai presus decat imaginea din oglinda care sa iti aduca din nou buna dispozitie :"•De aceea, noi nu cadem de oboseala. Ci, chiar daca omul nostru de afara se trece, totusi omul nostru dinauntru se innoieste din zi in zi. "(2Cor.4:16)
Cu mult drag

carmen bogdan said...

"De aceea, noi nu cadem de oboseala. Ci, chiar daca omul nostru de afara se trece, totusi omul nostru dinauntru se innoieste din zi in zi." (2Cor.4:16)
Oglinda nu reflecta decat ce se intampla pe dinafara dar nu arata frumusetea ce se dezvolta in interior....

carmen bogdan said...

De aceea, noi nu cadem de oboseala. Ci, chiar daca omul nostru de afara se trece, totusi omul nostru dinauntru se innoieste din zi in zi. (2Cor.4:16)