14 September 2014

ASTAZI... PE GINDURI...

   
 Astazi cerul este cu o zi mai aproape. Am petrecut noaptea ce a trecut in spital, linga tati. Marti la ora 8 jumate va avea operatie pe cord deschis. Trei dintre arterele lui principale sint infundate: 90% una, a doua 80%, iar cealalta 60%. Diabet, rinichii in conditie de dializa poate... in curind.
     Ne-am adunat noi, cei slabi, in jurul lui - CEL TARE... ca sa-i fim aproape in momentele de decizii asupra a ce a mai ramas de decis. In principiu, decizia este a Domnului. Sintem gata sa Ii acceptam decizia?
     Am un simtamint puternic - ca omul care a stat mereu in picioare va ramine in picioare si de data asta. Cind eram mai marunta, credeam ca el poate face si rezolva orice. Cu trecerea timpului, am inceput sa cred ca eu pot, ca el nu stie, ca nu prea mai poate... Acuma, la aproape 60 de ani, sint convinsa ca nici unul nu putem, doar Dumnezeu poate, si stie, si face, doar ca face totul dupa voia Lui sfinta. Sintem gata s-o acceptam?
      Inca nu le-am dat voie lacrimilor sa curga, pentru ca credinta este o incredere neclintita in lucrurile care nu se vad si EU CRED ca Dumnezeu ni-l mai poate lasa pentru o vreme. Doamne, intareste-ne credinta!!!




2 comments:

Alina said...

Draga sora Rodica,
Domnul sa fie cu voi si ne vom ruga si noi pt tatal dumneavoastra.
Va imbratisam si Domnul sa va binecuvinteze.
Cu drag,
Alina si Mia

cherie said...

Sunt alaturi de voi cu gandul si am incredere ca va trece cu bine de aceasta operatie.
O rugaciune in plus...