19 September 2014

ASTAZI...

    Mi-am petrecut ultimele zile mai mult in spital. Tatal meu a fost operat, si acum este la terapie intensiva. O operatie foarte grea, mai ales la o virsta inaintata, la care mai suferi si de alte metehne ce complica si intirzie vindecarea.
    Ascultindu-i pe doctori si pe asistentele medicale, mi-am deschis ochii la un peisaj mai dramatic si mai complex decit am avut inainte despre inima si rolul ei in organism. Inima tatalui meu bate neregulat. Au intervenit medicii si, desi au vrut sa-l faca bine, si intentiile lor sunt de apreciat..., actiunea lor a tulburat ritmul inimii.
    M-am gindit la asta stind acolo pe un scaunel si urmarind zbuciumul inimii tatalui meu... Este o singura Mina care poate sa regleze ceea ce oamenii au tulburat... Mina Creatorului. El, care a dat viata - numai El poate regla si inima, si rinichii, si ficatul... si tot ce avem in noi. Doctorii au taiat, au cusut, au scos, au adaugat, dar vindecarea vine de la El si numai de la El.
     Stam cu totii, pacienti, vizitatori, asistente si doctori - si ne uitam pe niste ecrane, ca sa vedem cum se indreapta sau se inrautateste sanatatea cuiva. Si pina la un punct oamenii pot interveni, dar nu pot sa faca totul, nu pot promite nimic decit sa faca tot ce pot.
    Tatal meu este in Mina Creatorului. Si eu stiu ca El poate. El Isi face voia Lui - si trag nadejde ca voia Lui este sa-l mai lase pe tati cu noi o vreme. Si pentru asta Ii sint recunoscatoare.
    Am gasit un articol mai vechi scris cam in aceleasi simtaminte. M-as bucura daca v-ati putea ruga pentru tatal meu in zilele astea - pentru o recuperare rapida. Multumesc!!!


https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2561322590697100113#editor/target=post;postID=5362675808108054060;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=3203;src=link

4 comments:

Marta said...

Bineinteles santem alaturi in rugaciune . El poate ... si cu voia si mila lui totul Lui va fi bine. Va imbratisez .

elena marin-alexe said...

Ne vom ruga , draga mea, Rodica!
Dumnezeu să-l binecuvânteze!

corina said...

Rodica, sunt grele asteptarile, clipele dar asa cum ai spus vietile noastre sunt in mainile Creatorului nostru...
Bunul Dumnezeu sa-l cerceteze pe tatal tau si sa-l duca spre insanatosire.
Curaj si putere...

cherie said...

Sunt alaturi de tine. Sa se indure Dumnezeu...