07 May 2014

ADAPOST SI SPRIJIN...

   
Am vazut ravagiile care s-au intimplat in Bucuresti - revarsari de ploaie, inundatii pe strazi cu gheata, etc. Ma gindeam ca Dumnezeu ne vorbeste cind intr-un fel, cind intr-altul. Mi-am mai amintit ca Dumnezeu foloseste de multe ori natura, ca sa ne aminteasca cine este suveran, sa ne aminteasca ce putere are El, sa ne aminteasca cine sintem noi, si cine este El.
     Mi-am mai amintit de faraonul care si-a impietrit inima atunci cind Dumnezeu a trimis plagile peste Egipt si, ca urmare, au pierit multi egipteni. Si mi-am amintit si ca Dumnezeu a ascultat glasul evreilor atunci cind s-au intors la El, in multe rinduri, si i-a scapat de necazuri.
     Atit Romania, cit si America, Ucraina.... si celelalte tari ale lumii trec prin situatii politice, economice, sociale dificile. Sint 100% convinsa ca daca ne-am intoarce la Dumnezeu toate lucrurile s-au rezolva- peste tot.
     Am citit astazi din Psalmul 46 si m-am gindit sa va incurajez cu citeva versete... mai ales pe cititorii mei din Ucraina. Dumnezeu sa va poarte in carul Lui de biruinta!
Psalm 46:1-3
"Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi. De aceea nu ne temem, chiar daca s-ar zgudui pamintul si s-ar clatina muntii in inima marilor. Chiar daca ar urla si ar spumega valurile marii, si s-ar ridica pina acolo de sa se cutremure muntii."
 

1 comment:

carmen bogdan said...

avem un Dumnezu mare
https://www.youtube.com/watch?v=ObgFiKsAd-g