19 February 2011

SE MERITA SAU NU SA AI UN BLOG CRESTIN? RASPUNSUL MAI JOS...

mihaela (Blogul Mihaelei...http://pasipecaleacredintei.wordpress.com/has left a new comment on your post "INTR-ADEVAR - NU CONTEAZA NUMELE...CI MESAJUL!": 

imi permit sa-mi dau si eu cu părerea... uneori Domnul alege să ne țină in viață pentru că mai avem ceva de facut aici pe pământ. Pentru că are "nevoie" de noi pentru a lucra in viata celor din jurul nostru.

Eu m-am "format" ca sa spun asa citind invataturi crestine pe internet, si chiar acum cand frecventez o biserica adevarata, (adica nu virtuală) trebuie să recunosc ca adevarata hrană spirituală o găsesc tot pe internet datorită unei persoane extraordinare... iar aceasta persoană povestea la un moment dat că era atat de obosita, incat s-a rugat Domnului ca, de ziua ei s-o ia acasa.. iar in linistea care s-a facut a auzit glasul Domnului care i-a spus: "Mai am inca nevoie de tine!" În acel moment am știut că eu sunt una dintre persoanele pentru care Domnul nu a raspuns acelei rugaciuni... i-am multumit Domnului pentru ceea ce a facut, pentru acea dragoste insondabilă, mai presus de intelegerea noastră... Oare ce s-ar fi ales de mine daca rugăciunea i-ar fi fost ascultată?

No comments: