06 February 2011

NE ESTE FOAME ( 3 )

http://rodicabotan.blogspot.com/2011/02/mi-e-foame-2.html
Urmare la intilnirea cu Chris...Azi dimineata m-am grabit sa fiu in parcare la ora 9 asa cum am vorbit cu Chris si mama lui cu o saptamina in  urma. Am asteptat ...am asteptat...am asteptat...dar n-au venit.

Am intrebat astazi un Pastor care se ocupa cu oamenii strazii si cu drogatii si mi-a spus ca oamenii astia nu se pot supune nici unui orar fix. Ca din 10 care vor sa-si schimbe viata, sau fac o promisiune oarecare, chiar daca este ceva de care beneficiaza ei insisi 100%...numai 2 vor face incercari sa participe efectiv la acea schimbare, sa fie prezenti la o intilnire, sa faca un pas in directia stabilita...
Asa ca...parcarea a fost goala. Le doresc tot binele celor doi...Nu cred ca trebuie sa ne incarcam cu problemele nimanui. Invat cam greu, dar...invat.
Fiecare zi are sansa ei de a o trai in ascultare de Christos. Uneori ascultarea inseamna chiar... odihna. Multumesc deci, Tata Ceresc pentru ca parcarea a fost goala... dar ziua a continuat sa fie plina de prezenta Ta... odihnitoare.

2 comments:

A.Dama said...

Rodica, tu ai sadit o samanta. Asteptarile tale ca intr-o saptamana sa vezi planta iesind firav din pamant au fost zadarnicite.
Asta nu inseamna ca El ramane indiferent... El e credincios.
Tu ti-ai facut partea. La vremea potrivita de El, vei sti si continuarea intamplarii acesteia. Si daca asta va fi doar in vesnicie!
Eu multumesc pentru tine si dragostea ta!

Rodica Botan said...

asa=i a.dama...dar nu poti sa nu regreti...putea fi altfel...pentru ei- ca nu era vorba de mine...
Cu Dumnezeu noi nu pierdem nimic, niciodata...chiar si moartea este un cistig.